Mihai Stoichiţă: «N-am pierdut vremea prin zone exotice»

Ultima actualizare:

    Mihai Stoichiță  a revenit în  circut, la echipa  națională, ca  director tehnic
Mihai Stoichiță a revenit în circut, la echipa națională, ca director tehnic

Federaţia Română de Fotbal l-a angajat pe Mihai Stoichiţă în funcţia de director tehnic, iar antrenorul şi-a început deja munca. În vârstă de 62 de ani, Stoichiţă este sigur că experienţa sa din campionatele în care a antrenat va fi benefică pentru echipele naţionale.

”Îmi propun să dezvolt cât pot de mult baza fotbalului juvenil, pentru că de aici trebuie să începem. Este foarte greu să avem performanţă la nivel de echipă naţională dacă nu aducem din spate jucători bine pregătiţi pentru nivelul actual al fotbalului internaţional”, a spus Mihai Stoichiţă, la primul interviu din noua sa funcţie.

Miercuri (1 februarie), fostul antrenor a vizitat baza de pregătire de la Buftea, acolo unde componenţii lotului U16 se pregăteau sub comanda lui Costel Enache. Stoichiţă a vorbit acolo despre cum au decurs negocierile dintre el şi federali şi cum s-a ajuns la o asemenea colaborare. ” Discuţii au mai fost mai de mult între mine şi conducerea Federaţiei. Până la urmă, m-am gândit bine la situaţia actuală şi cred că dacă aş putea să fac ceva bun pentru fotbalul românesc. Foarte multă lume m-a acuzat că am stat şi am pierdut vremea prin zone exotice, că i-am ajutat pe alţii. Uite că m-am gândit că ar fi bine să fac şi acest lucru”,  a spus el pentru Dolce Sport, precizând apoi cum va funcţiona relaţia cu selecţionerul Christoph Daum: ”În cazul în care va dori colaborarea cu mine, dacă va avea nevoie de ceva, întotdeauna, bineînţeles că trebuie să răspund la acest lucru. Nu numai datorită faptului că este scris în contract, ci şi datorită respectului pe care-l am pentru el”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net