Minune! Muamba zâmbeşte din nou


    Muamba
Muamba

Dacă minunile ar putea fi denumite, atunci una dintre cele mai mari petrecute până acum ar purta numele fotbalistului Fabrice Muamba.

Prăbuşit din senin pe teren în timpul meciului pe care echipa sa, Bolton, îl disputa cu Tottenham în sferturile de finală ale Cupei Angliei, jucătorul englez de origine congoleză a revenit la propriu din morţi.

Cea mai bună dovadă o reprezintă fotografia pe care iubita lui, Shauna, a postat-o pe Twitter, ieri, şi în care apare Fabrice zâmbind de pe patul de spital.

„Fab a dorit ca eu să postez această poză pentru voi şi vrea să vă mulţumească pentru suportul copleşitor", a spus cea pe care jucătorul a cerut-o de soţie anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor, şi împreună cu care are un copil de trei ani.

La 17 martie, Muamba s-a prăbuşit pe gazon în urma unui infarct. Conform medicului celor de la Bolton, inima sa nu a mai bătut 78 de minute, revenind efectiv din morţi. Acest lucru a fost catalogat de medici drept o minune şi explicat prin uşoare aritmii incontrolabile ale inimii, care i-au asigurat o oxigenare minoră a creierului.

După ce a ieşit din comă, Muamba nu avea sechele de memorie! El va fi externat în două săptămâni, însă nu se ştie dacă va mai reveni pe terenul de fotbal.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub vica blochina png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
Michael Klein, Facebook jpg
anca turcasiu si loredana groza jpg
ceai somn jpg
cub mircea bravo png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg