Mitică Dragomir face acuzaţii grave: «Mititelu a indus DNA în eroare, a escrocat Fiscul şi a păcălit instanţele!»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat că societatea lui Mititelu se află în insolvenţă!

"Legat de dezafiliere, de pierderea jucătorilor, o să aveţi o surpriză foarte mare. Cei de la Craiova au împins cu bună ştiinţă federaţia să ajungă la dezafiliere. Universitatea Craiova fiind în insolvenţă, lucru pe care nu îl ştie nimeni, putea să nu păţească nimic. Administratorul judiciar al clubului putea să ceară judecătorului sindic să anuleze totul, transferurilor, putea să nu plece niciun jucător de la Craiova, tot, tot. Puteau să nu piardă niciun jucător, toate transferurile cu trei ani în urmă şi nici acum. Aşa spune legea insolvenţei, putea să oprească orice plecare. În decurs de cinci zile judecătorul sindic putea să anuleze tot. Dar ei nu asta au vrut, ei au vrut să plece jucătorii, pentru că nu mai aveau cu ce să îi plătească, iar apoi să acuze FRF şi LPF că fotbaliştii, făcând parte din patrimoniu, erau sub sechestru şi toată asta să cadă în spatele nostru. Totul a fost o strategie avocăţească a lui Mititelu", a spus Dragomir.

"Păi s-a mai pomenit ca o societate să fie de şapte ani în insolvenţă şi nici acum să nu aibă aprobat planul de reorganizare? Când se apropia să ia licenţa de la FRF ei întrerupeau procesul de insolvenţă, apoi îl reluau. Ei au crezut că păcălesc procurorii, avocaţii, judecătorii. Ei au premeditat totul. Ei au păcălit inclusiv DNA-ul. E o treabă foarte deşteaptă asta, dacă nu s-a prins nimeni, nici procuratura, vă daţi seama"

"Au crezut că sunt foarte deştepţi, dar acolo la Craiova şi ei se mai pârăsc unii pe alţii. Aşa că strategia lor a transpirat. Noi am ştiut, dar nu am zis nimic până acum, decât acum, după ce ai noştri au luat la cunoştinţă de actul trimiterii în instanţă. Noi am procedat exact după lege. A fost o strategie de-a noastră, a celor din fotbal, să nu facem public. Dar acum, după ce s-a închis dosarul, putem să spunem că procuratura a fost indusă în eroare de Mititelu şi ceilalţi de acolo. Păi ca să pricepi fenomenul din sport trebuie să citeşti regulamentele, să studiezi. Altfel, dacă îl auzi pe Mititelu la televizor... Păi nevastă-mea mi-a zis că «Ia uite, bă, are dreptate ăsta». Dar i-am deschis legea insolvenţei: «Uite, mami, aici, el putea să preîntâmpine tot»", a explicat Dragomir.

"Ei de ce fac atâta caz dacă nici până la această dată nu au cerut prin judecătorul sindic problema jucătorilor. Ei pot să îşi ia înapoi jucătorii transferaţi cu trei ani în urmă şi acum, şi mâine, şi poimâine. Pentru că ei sunt încă în insolvenţă. Dar ei nu au făcut ce a făcut Rapidul, adică să facă plan de reorganizare, să reducă cheltuielile, salariile şi aşa mai departe. Nu, ei au mers pe blat. Iar acum o să fim într-un proces făcut de escroci. Ei au escrocat Fiscul şi au păcălit instanţele judecătoreşti", a mai spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net