Mititelu, reclamat la Poliţie pentru o datorie de 150.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Mititelu, patronul de la Universitatea Craiova, e cercetat de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Dolj pentru comiterea infracţiunii de abuz de încredere.

Adrian Mititelu încasează lovitură după lovitură. Aflat în procese cu Victor Piţurcă şi Dumitru Dragomir, finanţatorul Ştiinţei s-a trezit dat pe mâna Justiţiei de către Silvian Cristescu.

Mititelu, cercetat pentru abuz de încredere

Acesta a reclamat la Poliţie faptul că în perioada în care a fost preşedinte al clubului din Bănie a achitat diverse cheltuieli ale echipei, iar sumele de bani care însumează peste 150.000 de euro nu i-au fost restituite de Mititelu.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că respectiva plângere a fost înregistrată de Cristescu pe 20 mai.

„Plângerea a fost înaintată Serviciului de Investigare a Fraudelor, iar în prezent se efectuează cercetări în această cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz de încredere", a declarat agentul de poliţie Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, pentru Gazeta de Sud.

Potrivit Codului Penal, însuşirea unui bun mobil al altuia, dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amendă.

Dacă bunul este proprietate privată, cum este şi în acest caz, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Silvian Cristescu, fost jucător al Craiovei, a îndeplinit funcţia de preşedinte al clubului până în luna ianuarie a acestui an, când a fost dat afară de Mititelu împreună cu Victor Piţurcă şi toţi colaboratorii acestuia.

Ce jucători a pierdut Craiova în acest an

Fl. Costea - şi-a depus memoriu;Bărboianu - a semnat cu Dinamo; Găman - a semnat cu Dinamo;Iliev - a plecat gratis la Steaua;Gargorov - a plecat gratis;Dilevski - a plecat gratis;Alex Piţurcă - a plecat gratis;Mihai Costea - transferat la Steaua;Wobay - transferat la Khazar Lankaran.

Ce jucători mai pleacă

Wendel - i-a expirat contractul;Zoro - i-a expirat contractul;Subotici - i-a expirat contractul;D. Lopes - i-a expirat contractul;Dina - şi-a depus memoriu;W. Lopez - şi-a depus memoriu;Dănănae - şi-a depus memoriu;Prepeliţă - îşi va depune memoriu;D. Stoica - îşi va depune memoriu.

Ciucă, noul lider al echipei

Mădălin Ciucă este jucătorul în jurul căruia Adrian Mititelu vrea să formeze noua echipă a Universităţii.

simeon stalpnicul png

În această perioadă în care majoritatea jucătorilor importanţi şi-au depus memorii pentru rezilierea contractelor, fundaşul de 28 de ani i-a promis lui Adrian Mititelu că va rămâne la Ştiinţa ca să pună umărul la revenirea formaţiei în Liga I.

Ciucă este acum în refacere după o accidentare, dar până la startul noului sezon va fi apt de joc.

Fostul şef de la marketing, agresat şi el

Fostul director de marke­ting al Craiovei, Adrian Popa, a fost agresat sâmbătă dimineaţă de unul dintre bodygurazii lui Mititelu.

Incidentul s-a produs pe o stradă din centrul oraşului, iar Popa a depus deja o plângere la Secţia 1 de Poliţie.

La începutul lunii aprilie, fostul vicepreşedinte al clubului din Bănie, Lucian Mitu, a depus şi el o plângere la Poliţie împotriva unuia dintre bodyguarzii lui Mititelu.

Probleme cu licenţa pentru Liga a II-a

Retrogradată, Craiova are şanse mari să ajungă tocmai în Liga a III-a. Asta din cauza datoriei de 7 milioane de euro pe care Mititelu o are către Piţurcă!

Patronul Craiovei speră ca FRF să nu ia în calcul această datorie până nu va exista un verdict definitiv de la TAS. Pentru Liga a II-a, Comisia de licenţiere va lua în calcul debitele echipelor către bugetul de stat începând din sezonul viitor.

Ştiinţa are de plătit statului aproximativ 3 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net