«Mutule, pleacă de la Cesena!»

image
Victor Piţurcă speră să se poată baza pe serviciile lui Adrian Mutu în preliminariile pentru Mondialul din Brazilia

“Lovit” în plin de cei de la Chelsea, care îi cer să le plătească datoria de 17 milioane de euro, Adrian Mutu primeşte o mână de ajutor.

Moral. Selecţionerul naţionalei României îl sfătuieşte pe "Briliant" să rămână concentrat la fotbal şi să încerce să plece de la Cesena, în cazul în care echipa va retrograda.

În strategia lui Victor Piţurcă pentru echipa naţională, Adrian Mutu ocupă un loc important. Tocmai de aceea, selecţionerul "tricolorilor" este îngrijorat de faptul că atacantul ar putea ajunge să evolueze în Serie B.

"În ultimul timp nu a dat randamentul cu care ne-a obişnuit, nu a marcat, dar s-a străduit să joace într-un cadru bine stabilit şi a reuşit în mare parte. Înţelege şi el că e într-un moment mai delicat al carierei, nu-i merge jocul la echipa sa. Probabil că Cesena va retrograda, dar eu sper să nu rămână în seria a II-a. Normal ar fi ca ultimii ani să-i joace la o echipă mare, depinde numai de el. O să iasă din această situaţie muncind mai mult, antrenându-se mai bine", a afirmat Victor Piţurcă.

În momentul de faţă, Cesena ocupă locul 19 în Serie A, şi este la 12 puncte de ultimul loc care nu retrogradează.

Deşi este golgheterul echipei, cu şapte goluri, Adrian Mutu nu mai este pe placul fanilor. La ultimul joc de campionat, cu Catania, suporterii i-au afişat internaţionalului român mesajul: "Mutu, lasă alcoolul, bea Red Bull, că îţi dă aripi!".

Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (40) jpg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg
marian iancu jpeg
mircea rednic dinamo jpeg
dennis man jpeg