Neşu îşi simte şi partea stângă!

Anul 2012 începe foarte bine pentru Mihăiţă Neşu. El simte contracţii la bicepsul mâinii stângi. Cu toate acestea, vor mai trece trei-patru luni până când îşi va recăpăta mobilitatea măcar parţială a braţului.

„Într-o dimineaţă, am avut senzaţia că pot să contract puţin ceva la mâna stângă. Nu mi-am dat seama ce anume se contracta. Am chemat un fizioterapeut. Mi-a spus că e bicepsul. Ceea ce eu simt ca o contracţie e mişcarea bicepsului. Va dura trei sau patru luni până când sper să o pot muta de pe spătarul scaunului, aşa cum fac acum cu mâna dreaptă", a spus Neşu pentru „Gazeta Sporturilor".

Până acum, fundaşul îşi putea mişca doar braţul drept, în timp ce partea stângă a corpului era complet paralizată.

Mihăiţă Neşu s-a accidentat în data de 10 mai 2011, după ce s-a ciocnit de un coechipier la un antrenament. Românul şi-a fisurat o vertebră cervicală şi a paralizat de la gât în jos. Treptat, simţurile i-au revenit în braţul drept, pe care îl poate mişca parţial, însă este în continuare imobilizat într-un scaun cu rotile.

Pregăteşte lansarea fundaţiei

În ciuda handicapului, Mihăiţă Neşu are puterea să se ocupe şi de o fundaţie care are menirea să-i ajute pe copiii din România aflaţi în situaţia sa. Aceasta va fi lansată la jumătatea lunii februarie.

„Primăria din Utrecht va trimite 400 de scaune electrice în România. Vor fi similare cu cel pe care îl folosesc eu. Costă 20.000 de euro şi este echipat complet. Scopul meu este să fac viaţa mai uşoară copiilor de la noi din ţară", spunea Neşu cu câteva zile în urmă.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Mutu
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg