Nevasta, mai tare decât Steaua

Ultima actualizare:

    Adi Popa şi viitoarea sa soţieFoto Arhivă Personală
Adi Popa şi viitoarea sa soţieFoto Arhivă Personală

Adi Popa, golgheterul roş-albaştriilor, şi-a programat nunta de câteva luni bune, crezând că nu are cum să rateze laurii de campion şi deci prezenţa sa în meciul mâine, de la Braşov, nu e necesară.La acel moment, Steaua avea avans faţă de urmăritoare de 13 puncte şi nu se punea problema unui scenariu trist pentru campioni. Acum, fotbaliştii lui Gâlcă pot pierde trofeul, dar Adi Popa nu o poate „rata” pe Adelina.

În decembrie, Steaua avea 13 puncte distanţă faţă de ASA, însă în prezent e depăşită cu o „lungime” de trupa din Târgu Mureş. Deşi, „Motoretă” era vital în linia mediană, fiind şi golgheterul din Ghencea, cu cinci reuşite, alături de Prepeliţă şi Stanciu, dragostea pentru Adelina îl împiedică să fie pe teren. Cei doi au programat evenimentul încă din 2014, iar data de 16 mai a fost cea mai potrivită, deşi e plin campionat. Situaţia actuală i-a dat totuşi bătăi de cap, dar nu din cauza organizării petrecerii, totul fiind stabilit de o firmă care organizează astfel de evenimente. 

Mijlocaşul a fost pus într-o postură neplăcută în faţa şefilor clubului. “Un botez nu se poate amâna un tur de campionat, creşte copilul, dar nu mi se pare normal să-ţi pui nunta în ziua în care echipa ta are meci. Trebuia să o planifice în iarnă sau peste o lună. Era timp destul”, a spus preşedintele de imagine al celor din Ghencea, Helmuth Duckadam. Apoi, a continuat: “Acum, nu putea să o mai schimbe că au fost trimise invitaţiile, a plătit restaurantul, a făcut pregătirile. Dar, nu era cazul să o pună acum!”. Singurii care l-au înţeles au fost colegii, care după partida din Ardeal, ce se va încheia în jurul orei 20.15, se vor îndrepta direct către locul distracţiei. Aici, bucatele vor fi alese, iar muzica va fi pe toate gusturile. 

Au făcut planurile când echipa era considerată campioană

Mai mult, vărul lui Popa, Danezu, va interpreta o manea compusă special pentru Adi şi proaspăta sa soţie. Tema melodiei va fi despre sacrificiile carierei de fotbalist şi despre dragoste, iubirea mijlocaşului de 26 de ani pentru aleasa sa fiind atât de mare încât pe apărătorile de joc tronează chipul fetei. La nuntă, un loc special va avea mama stelistul, cea care l-a susţinut întotdeauna, spre deosebire de tată, care l-a părăsit de pe vremea când “Popică” era la o vârstă fragedă. La loc de cinste va sta şi cuplul Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf, adică impresarul fotbalistului, respectiv fostul său antrenor.

Alții au făcut ca el 

Stelistul are exemple de jucători din Liga I care au ales să-şi unească destinele atunci când echipa lor avea un meci important. Anul trecut, vedeta Astrei, Budescu, nu a fost convocat pentru preliminariile EURO 2016, deşi Piţurcă îl anunţase că-l va chema, fiindcă a avut nunta chiar în week-end-ul în care “tricolorii” jucau cu Ungaria şi apoi imediat cu Finlanda. Apoi, Dore a fugit de la CFR înaintea derby-ului cu Universitatea pentru a se căsători cu iubita sa, la Paris. Pe lista “fugarilor” se mai adaugă şi portarul Povilas, cel care a dat o finală de Cupă cu Steaua pentru nuntă. 

Gâlcă a ratat botezul gemenelor

Antrenorul lui Adi Popa, Costel Gâlcă, a fost pus în trecut într-o situaţie asemănătoare. În 2000, înaintea meciului cu Lituania, actualul tehnician a vrut să părăsească lotul echipei naţionale pentru a participa la botezul tripleţilor săi. Selecţionerul de atunci, Loti Boloni, nu l-a învoit, dar nici nu l-a folosit în aceea partidă. După acest episod, Gâlcă a refuzat să mai vină printre “tricolori” cu Bölöni la conducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net