Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB. Cât timp va face el schimbările?

Ultima actualizare:

Criza de la FCSB e pe cale să se termine. Nicolae Dică, fostul tehnician al echipei, a fost numit din nou în funcția de antrenor principal . El va avea libertate până la finalul turului.

Nicolae Dică a mai antrenat FCSB în urmă cu trei ani (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Dică a mai antrenat FCSB în urmă cu trei ani (FOTO: Sportpictures)

Gigi Becali a anunţat, marţi, că noul tehnician al echipei FCSB este Nicolae Dică. Dică a mai pregătit echipa bucureşteană în perioada 2017-2018. “Dică deja a început antrenamentele de astăzi, deci el este antrenorul. Nu a fost greu de convins, pentru că n-am terminat chiar toate, dar el a zis că nu vrea bani. Adică vrea bani doar la performanţe. Vrea mai multă libertate. I-am spus: Da, îţi dau mai multă libertate. Dar mai multă libertate va avea până ... în tur, adică astea 16 meciuri, cât sunt. Dacă este pe primul loc sau la ... până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova. Că doar nu o să mă compar cu Rapid acum. Nu pot să-i pun obiectiv calificare. Viitorul înseamnă următorul an”, a spus Becali la Digi Sport.

Patronul FCSB a spus că tehnicianul va avea libertate la schimbări, dar numai pe o perioadă limitată: “El face schimbările acum, nu mai fac eu. 15 meciuri face schimbările el acum. Dacă văd că nu merge... El a zis: <<Lasă-mă câteva meciuri>>. Eu şi aşa nu mai am mult. E posibil să nu mă retrag. Dar să văd... “, a mai afirmat Gigi Becali.

Gigi Becali, în ”război” cu Sepsi

De asemenea, omul de afaceri a mai spus că se mai gândește dacă se va retrage din fotbal, pentru că e deranjat de ascensiunea celor de la Sepsi. El a declarat că dacă Sepsi va avea un parcurs foarte bun în campionat şi va prinde putere, el va mai investi 10 milioane de euro în FCSB. “Îi vom ţine tot timpul la ghilotină”, a afirmat el. Becali l-a atacat şi pe Viktor Orban, provocându-l la un “duel”: “I-am aruncat mănuşa”. “Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus finanţatorul FCSB.

Sepsi OSK, nu îi vom lăsa. Îi vom ţine tot timpul la ghilotină, la respect acolo. Eu, cel puţin. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Şi îi dau în cap lui Sepsi OSK. Tot ce este de neam cu Sepsi OSK îi vom spulbera. La fotbal, nu la altele. Nu e discriminare asta, nu? Nu mai dau bani la fotbal. Decât dacă ridică Sepsi OSK capul. Nu dau. Dacă văd că ridică Sepsi OSK capul, pe cuvânt, bag bani. Nu permit, Sepsi OSK, vii şi iei campionatul în România. Sepsi OSK trebuie la coadă, pe-acolo să-l ţinem pe Orban. Ce vă promit este că nu o să-i permit lui Sepsi OSK să ridice prea mult capul”, a declarat Becali.

Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus el râzând. “El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui”, a adăugat Becali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net