Nicușor Stanciu: ”Sper ca fanii să fie alături de noi cu Liechtenstein”

Ultima actualizare:

    Nicușor StanciuFOTO: Sportpictures.eu
Nicușor StanciuFOTO: Sportpictures.eu

Nicușor Stanciu, cel mai valoros jucător al naționalei României în victoria din Islanda, scor 2-0, abia așteaptă partida cu Liechtenstein, de duminică, de la ora 21.45.

"Mă simt mereu bine când vin la lot. Va fi un moment special, plăcut, este primul meci după un an şi jumătate cu fani, sper să vină în număr cât mai mare şi să le facem o bucurie. E o onoare pentru mine să vin la naţională, vin constant de 5-6 ani, mă bucur să-i pot ajuta pe cei tineri cu câte un sfat, cred că eu, Chiri, Niţă, Răzvan Marin, chiar dacă nu e aşa bătrân, trebuie să fim un exemplu, atât la antrenamente cât şi în afara lor. Ne-a descătuşat puţin, aveam nevoie de cele trei puncte din Islanda. Va fi din ce în ce mai bine. Chiar dacă toată lumea crede că o să avem meci uşor cu Liechtenstein, dacă nu intrăm concentraţi, o să avem probleme”, a declarat Nicolae Stanciu, într-o conferinţa de presă, conform news.ro.

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg