O «Fiară» pentru promovare

Antrenorul de 49 de ani a fost a treia opţiune a conducerii din Copou, dar s-a transformat în prima după ce Basarab Panduru şi Gigi Mulţescu au spus „pas" ofertei făcute de Florin Prunea, preşedintele executiv al grupării din Moldova. „Lăcă" îl înlocuieşte la Iaşi pe Costel Enache şi are misiunea de a readuce echipa în prima ligă şi de a-i pune la punct pe jucătorii care obişnuiesc să „cutreiere" localurile din oraş.

„Aveam nevoie de experienţa lui Lăcătuş, aveam nevoie de un antrenor care să instaureze disciplina la o echipă la care mai sunt derapaje", a punctat Florin Prunea, fost coleg de cameră cu Lăcătuş la echipa naţională. De altfel, apropierea dintre fostul dinamovist Prunea şi fostul stelist Lăcătuş a fost încă un argument în favoarea numirii lui „Lăcă" la echipa din Copou. „Am fost colegi, suntem vecini în Bucureşti, iar soţiile noastre sunt prietene", a mărturisit Prunea.

Deşi s-a apucat de antrenorat în 2000, Lăcătuş nu a pus mâna pe vreun trofeu. A fost aproape de a câştiga o Cupă a României în 2010, când era antrenor la Vaslui, dar echipa sa a pierdut finala la lovituri de departajre în faţa "ceferiştilor" clujeni, meci disputat la Iaşi. În CV-ul său de antrenor mai este trecută şi o calificare în grupele Ligii Campionilor, cu Steaua, după o „dublă" în care a trecut de Galatasaray.

Debutează tocmai cu Rapid

Lăcătuş are câteva zile în care poate să-şi impună ideile la formaţia din Copou. Iaşul ar fi trebuit să joace în acest weekend cu Sportul, însă formaţia din Regie este exclusă din campionat. Prin urmare, primul meci al lui Lăcătuş pe banca tehnică a “studenţilor” ieşeni este chiar restanţa cu Rapid, care se va juca pe 23 octombrie, pe terenul echipei moldave. În acest moment, clasamentul este condus de Rapid (17 puncte din 7 jocuri), giuleştenii fiind urmaţi de Clinceni (13 puncte, 6 meciuri) şi Iaşi  (12 puncte, 6 meciuri).

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
maurice munteanu
david si victoria beckham
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
horoscop
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
Jens Stoltenberg foto epa efe jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg