Oamenii lui Rădoi, în scandal cu Steaua

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi va pleca, cel mai probabil, de la Steaua
Mirel Rădoi va pleca, cel mai probabil, de la Steaua

Venirea lui Laurenţiu Reghecampf ca antrenor a însemnat eliminarea din club a vechilor colaboratori. Finului Mirel Rădoi i s-a oferit o funcţie în conducerea campioanei, iar celorlalţi le-a fost garantat postul. După o zi, însă, au fost daţi afară.

Mirel Rădoi a preferat să nu mai antreneze Steaua şi naşul Gigi Becali a anunţat că-şi poate alege un post în organigramă, urmând ca „secundul” Nicolae Dică să conducă echipa în ultimele meciuri rămase din acest an. Aşa se face că fostul „decar” a pregătit echipa pentru jocul de miercuri cu ASA, 1-1. „Vreau să câştigăm meciurile rămâse şi să mergem mai departe în Cupă. Nu mă gândesc nicio secundă că vine un alt tehnician şi-n iarnă când se pune problema înlocuirii, sper să-l punem pe domnul Becali într-o postură dificilă”, a spus Dică imediat după meci. La nici cinci minute mai târziu, într-o intervenţie telefonică, finanţatorul Gigi Becali a aruncat bomba,  oficializând aducerea lui Reghecampf şi, practic, umilirea în direct a lui Nicolae Dică. „Ce să mai facă Dică la Steaua? Vine Reghecampf”, au fost cuvintele lui Becali. Practic, „Dicanio” a mai trecut pe la club doar pentru a semna rezilierea contractului, şi-a luat lucrurile şi a plecat. Ceilalţi colaboratori ai lui Rădoi au păţit la fel, „garanţiile” lui Becali finalizându-se printr-un anunţ pe Facebook, unde pe lângă Dică, antrenorul cu portarii Marius Popa şi preparatorul fizic Ciprian Prună au primit mulţumiri şi urări de succes în carieră.

Rădoi, căruia i se spusese că poate ocupa ce post vrea în cadrul clubului, s-a enervat la culme pentru modul în care au fost înjosiţi oamenii aduşi de el. Mai mult, l-a deranjat comportamentul lui Becali, cel care a complotat şi l-a reinstalat pe Reghecampf, un tip despre care Mirel ştia că-i „vânează” locul. În plus, conducătorul susţinea că cei doi pot colabora în privinţa transferurilor din iarnă, dar în realitate ei nu scăpau prilejul de a se ataca. Astfel, Rădoi a decis să nu-i mai răspundă la telefon naşului Gigi şi, cel mai probabil, va dispărea din organigramă, în semn de solidaritate cu staff-ul său. „Dacă Mirel e dispus să mă ajute, vom colabora fără nicio problemă. Nu mă supăr pentru declaraţiile sale fiindcă eu eram antrenor sub contract şi nu dau mereu interviuri. Sunt deschis să vorbesc cu toată lumea, atunci când vine vorba să primesc informaţii despre echipă... Oricum, el trecea prim momente dificile când spunea asta, pierduse un meci în minutul 93”, a spus Reghecampf, replica venind după ce Rădoi a anunţat că lasă postul pentru „marii stelişti care apar toată ziua pe la televizor şi vor 25.000 de euro salariu pe lună”. Singurul colaborator al lui Mirel care a scăpat e Ţiţi Dumitriu, dar omul de 70 de ani nu are nici o treabă cu echipa de seniori, ci i s-a dat pe mână Centrul de Copii şi Juniori.

Dică, al treilea care stă doar un meci

“Dicanio” nu e primul stelist care a condus echipa doar o etapă, pe lista neagră fiind şi Ştefan Iovan sau Edi Iordănescu. Primul a stat pe bancă o rundă în sezonul 2002 -2003, el asigurând scurtul interimat după ce Cosmin Olăroiu a fost demis şi înlocuit în cele din urmă de Victor Piţurcă. Iordănescu junior a dat indicaţii în etapa a 9-a a ediţiei 2010 – 2011 a campionatului, el preluând conducerea de la Ilie Dumitrescu. Actualul antrenor al celor de la Pandurii a pierdut meciul cu Oţelul, 0-1, şi a fost schimbat imediat cu Marius Lăcătuş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net