Naţionala României, în linie dreaptă spre Mondiale

Ultima actualizare:

Cei 23 de jucători convocaţi de Victor Piţurcă vor susţine astăzi primul antrenament în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Cum etapa de la finalul săptămânii trecute a fost amânată la dorinţa expresă a selecţionerului, tricolorii din Liga I au ajuns deja la baza de pregătire. Chiar şi Vlad Chiricheş s-a întors mai repede de la Londra, debutul său la Totenham fiind întârziat din cauza unor probleme birocratice.

De asemenea, stranierii Torje, Raţ şi Papp sunt deja în ţară, restul fotbaliştilor din străinătate (Lobonţ, Goian, Maxim, Bucur, Stancu şi Alexe) urmând să ajungă în cursul zilei de astăzi după ce ieri au avut de disputat meciuri în campionatele lor.

Deşi biletele pentru partidele cu Ungaria şi Turcia s-au pus în vânzare online încă de acum câteva luni, suporterii naţionalei nu s-au îngrămădit să-şi asigure un loc pe Arena Naţională. Astfel, până ieri se vânduseră aproximativ 25.000 de tichete pentru întâlnirea cu ungurii şi peste 20.000 pentru cea cu turcii. De mâine, biletele se vor vinde exclusiv la casele Arenei Naţionale. Preţurile variază de la 20 de lei la peluze până la 800 de lei la sectorul VIP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro