Răzvan Lucescu, ţinută de \t30.000 €!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Răzvan Lucescu e departe de România şi de scandalurile din fotbalul autohton. După un sezon destul de greu în Qatar, acum tehnicianul face furori şi pe teren, dar şi în afara lui.

Lucescu junior este lider cu El Jaish în campionatul din Qatar. La ultimul meci, câştigat cu 1-0 în faţa celor de la Al Sailiya, fostul antrenor al echipei naţionalei a impresionat pe toată lumea prin ţinuta aleasă. Cunoscut ca un bărbat cu foarte mult bun-gust la îmbrăcăminte, Răzvan dă dovadă şi la meciuri că are stil. Ana Maria Cornea, fashion designer, a "analizat" în amănunt imaginea cu antrenorul lui El Jaish şi i-a dat nota maximă.

"Lucescu jr. e mereu o apariţie deosebită, fiind un om pasionat cu adevărat de imagine. Gesturile, limbajul, atitudinea şi ţinuta vestimentară îl descriu ca fiind un bărbat rasat, educat, manierat, elegant... într-un cuvânt, impecabil", a spus Ana Maria Cornea pentru Click! Intrând în detaliu, fashion designerul a punctat: "Linia vestimentară smart-elegantă pe care a ales-o îl prinde foarte bine şi îl recomand ca exemplu şi pentru alţi bărbaţi din România. Calitatea materialelor şi a finisajelor de excepţie se văd. Ţinuta sa valorează în jur de 3.000 de euro fără accesorii...însă, preţul ceasului ridică mult valoarea totală a outfitului. Pantofii sunt în jur de 1.000 de euro, iar ceasul este în jur de 25.000 de euro".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net