Pantilimon şi Chiricheş au Anglia la picioare

Ultima actualizare:

Cei mai în formă internaţionali români ai momentului joacă în Anglia, la două dintre echipele cu pretenţii la titlu. Pe de-o parte, la Manchester City, Pantilimon şi-a confirmat din nou statutul de titular în faţa lui Joe Hart, cu o prestaţie impecabilă în victoria cu Swansea (3-0).

„Nu ştiu câţi portari din lume ar fi scos acele şuturi", a comentat pe o reţea de socializare unul dintre fanii „cetăţenilor", referindu-se la paradele lui „Panti". 

Deşi o parte a presei britanice solicită întoarcerea lui Joe Hart (portarul naţionalei Angliei) între buturi, uriaşul portar român refuză să greşească. Ca urmare, antrenorul Pellegrini e obligat să meargă în continuare pe mâna lui Pantilimon, aşa cum se va întâmpla şi mâine, în meciul cu West Bromwich.

De cealaltă parte, într-o perioadă în care Tottenham suferă, iar antrenorului Villas-Boas i se cere demisia, fundaşul român Vlad Chiricheş străluceşte. Duminică, la egalul (2-2) cu Manchester United, fostul stelist s-a descurcat de minune în faţa „diavolilor". Drept dovadă, la finalul partidei, „Chiri" a fost felicitat personal de Wayne Rooney, atacantul de 24 de carate al lui United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net