10 stelişti pe lista neagră a lui Gigi

Ultima actualizare:
becali
becali

Perioada de transferuri din luna ianuarie promite să fie una agitată la Steaua, în special la capitolul plecări. Din închisoare, Gigi Becali are o listă numeroasă de „ţepe” care afectează atât bugetul clubului, cât şi evoluţia echipei. Conform site-ului transfermarkt.de, cota totală a celor 10 jucători pe care Becali vrea să-i „zboare” de la Steaua e de aproape 7 milioane €.

Adrian Cristea

„Pariul" lui Gigi Becali din această toamnă a eşuat lamentabil în tricoul Stelei, cu prestaţii palide şi un singur gol marcat. De altfel, fostul dinamovist a fost anunţat că poate să-şi caute o altă echipă, la ultimele meciuri nefiind nici măcar inclus în lot de antrenorul Reghecampf.

Cornel Râpă

simeon stalpnicul png

Considerat „salvatorul" postului de fundaş dreapta la Steaua, gălăţeanul a ieşit treptat de la inima lui Reghecampf, în acest sezon fiind utilizat într-un singur meci de campionat. Chiar când titularul Georgievski nu era disponibil, Reghe îl ignora pe Râpă, căutând alte variante.

simeon stalpnicul png

Mihai Costea

Ultimul meci jucat de „Nilă" la Steaua e cel cu Avântul Bârsana în Cupa României, fapt care spune multe despre situaţia atacantului de 25 de ani. Mai mult, ultima „realizare" a lui Costea în tricoul Stelei a fost accidentarea gravă, la antrenament, a coechipierului Lucian Filip.

simeon stalpnicul png

Gabi Matei

Eternă speranţă, fundaşul adus în 2011 de la Pandurii n-a strâns până în prezent 10 meciuri pentru Steaua, timp în care s-a auzit de el doar prin numeroasele escapade bahice. Cum Matei are contract cu Steaua încă trei ani, oficialii campioanei se chinuiesc să găsească o soluţie pentru a scăpa de el.

simeon stalpnicul png

Daniel Georgievski

Cu bune şi rele, macedoneanul n-a trecut neobservat la Steaua. Contractul său expiră însă în vara lui 2014, iar lui Georgievski nu i s-a propus o prelungire a înţelegerii. Astfel, fundaşul dreapta poate negocia cu orice altă echipă chiar de la începutul anului viitor.

simeon stalpnicul png

Ionuţ Neagu

Mijlocaşul la închidere a fost adus de la Oţelul peste capul lui Reghecampf, fapt care a stârnit la acea oră o adevărată furtună în lotul Stelei. În puţinele meciuri în care a jucat, Neagu n-a arătat însă că se poate apropia de valoarea contracandidaţilor săi la un loc de titular, Bourceanu şi Pintilii.

simeon stalpnicul png

Mihai Răduţ

Mijlocaşul de 23 de ani a încercat să plece de la Steaua şi în vara care a trecut, ratând pe ultima sută de metri un transfer în Israel. În actualul sezon, Reghecampf a apelat extrem de rar la Răduţ (doar în trei meciuri din Liga I, două ca titular), semn că nu se bazează deloc pe serviciile sale.

simeon stalpnicul png

Stefan Nikolic

Cu o viaţă extrasportivă agitată, muntenegreanul s-a exclus practic singur din lotul Stelei. Ultima escapadă a lui Nikolic s-a produs chiar săptămâna trecută, Reghecampf fiind nevoit să-l scoată în afara lotului.

simeon stalpnicul png

Leandro Tatu

Cu prezenţe rare şi realizări puţine (două goluri în aproximativ 500 de minute jucate), atacantului brazilian nu i se va prelungi contractul scadent la finalul acestui sezon. În defavoarea lui Leandro Tatu stau şi desele sale accidentări.

simeon stalpnicul png

Doru Bratu

Venit la Steaua de la Chiajna la „pachet" cu Reghecampf, fundaşul de 24 de ani a fost mai mult acidentat, suferind şi o operaţie la ligamente anul trecut. Din păcate, n-a reuşit să-şi recapete forma dinainte de accidentare, astfel că oficialii Stelei încearcă acum să renunţe la serviciile sale.


    becali
becali

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net