Ţucudean, gol de 3.000 de euro!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Conducătorii din „Ştefan cel Mare” au anunţat că prima de 3.000 de euro va fi încasată pentru un „pachet” de cinci victorii în campionat. Remiza cu vasluienii, 1-1, a fost pusă pe seama greşelilor de arbitraj, „câinii” având două penalty-uri neacordate, şi astfel golul lui Ţucudean le umple conturile bucureşteniilor.

Ultimul meci al anului pentru elevii lui Stoican nu le-a adus rezultatul scontat, victoria fiind egală cu-n bonus consistent de 3.000 de euro pentru fiecare jucător, plus restanţele salariale.

Misiunea era să obţină cinci succese în Liga I, disputa de la Vaslui fiind ultima pe listă, după ce Gaz Metan, Săgeata, FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara au fost bifate.

Totuşi, conducătorii au apreciat efortul depus în faţa trupei moldave şi au considerat că doar greşelile arbitrului au făcut ca punctele să nu le intre în cont. Astfel, fotbaliştii vor avea sărbătorile de iarnă fericite, iar banii vor intra pe card, mulţumită reuşitei lui Ţucudean.

Suntem bucuroşi că nu am pierdut în ultimele meciuri, am reuşit să obţinem în mare parte numai victorii şi dacă eram mai atenţi puteam învinge şi contra celor de la Vaslui. Dacă nu înscriam ar fi fost nedrept, dar să ştiţi că domnul Negoiţă ţine cont de ceea ce am arătat pe teren şi se va asigura ca băieţii să fie premiaţi", a explicat Flavius Stoican.

„Sunt mulţumit de parcursul echipei, de cum joacă Dinamo şi de poziţia în clasament. Iar Stoican a demonstrat de ce e în stare. Însă e trist ceea ce ni se întâmplă din punct de vedere al arbitrajului. Am avut două penalty-uri neacordate şi e păcat că nu se tratează aşa cum ar trebui. Trebuie să existe o limită, dar deja a fost depăşită", s-a plâns Negoiţă.

Fazele incriminate l-au avut în centru pe Sânmărtean, cel care a comis un fault asupra lui Rotariu şi ulterior un henţ  în suprafaţa de pedeapsă, deşi bucureştenii au fost pedesiţi de Marius Avram atunci când Ţucudean a atins mingea cu mâna în propriul careu. Chiar şi rivalul de la Vaslui, Adrian Porumboiu, a recunoscut că dinamoviştii au fost defavorizaţi.

„Mi-a plăcut cum a jucat Dinamo. A avut şi un penalty clar...la faza cu Rotariu nu a fost, însă la cealaltă Sânmărtean a jucat mingea cu mâna şi e penalty", a spus acesta.

Atacantul este bogatul Ligii I

Atacantul dinamovist joacă fotbal de plăcere, deşi nici salariul de 12.000 de euro lunar, suportat de Standard, echipă ce l-a cedat la Dinamo, nu e de neglijat. "Vârful" roş-albilor provine dintr-o familie foarte bogată din Arad şi atunci când a sosit prima dată la "câini" a impresionat cu bolizii pe care-i deţine. Din colecţie fac parte un Ferrari 458, Audi R8 sau Porsche Panamera, întregul parc auto fiind de peste jumătate de milion de euro.

Dinamoviştii ţin cu Astra

simeon stalpnicul png

Ionuţ Negoiţă a recunscut că-n lupta la titlu dintre Steaua şi Astra, preferă formaţia giurgiuveană.  "Ţin cu Astra. De ce? Fiindcă dintre cluburile care se bat acum la titlu sunt câteva ajutate financiar de stat, ceea ce nu e fair-play, şi altele care sunt avantajate din alte puncte de vedere. La Astra se munceşte de mai mulţi ani la acest proiect, sunt bani privaţi sută la sută şi merită să câştige titlul", a spus acţionarul dinamovist.

Porumboiu şi-a făcut praf jucătorii

Finanţatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a desfiinţat pe elevii lui Ciobotariu după remiza cu Dinamo, 1-1. "Unora le mai trebuia un căţeluş să-l plimbe pe teren. Prahic nu ştiu ce caută la Vaslui, a fost făcut clătite de vreo patru ori, dar nu ştiu ce trebuia să-i mai pună, brânză, dulceaţă. Nu ştiu cine l-a adus, e venit de pe altă planetă. Zici că e astronaut, îi mai trebuia cască ca a lui Gagarin, era în stare de imponderabilitate", a izbucnit Porumboiu. Apoi, a anunţat: "Nu ştiu ce contracte au, dar trebuie să vină ei cu bani să joace la noi. Parcă erau încălţaţi invers. Avem unii de valoare, puţini, restul sunt umplutură. Vine vacanţa acum şi au timp să se odihnească până putrezesc".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net