Săptămână de coşmar pentru stranieri

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica  nu traversează o  formă bună la Getafe
Ciprian Marica nu traversează o formă bună la Getafe

Ştiam că nu mai suntem la mare căutare în Europa, dar situaţia din ultimul timp e chiar îngrijorătoare. Jucătorii importanţi, care trebuie să alcătuiască forţa echipei naţionale a României, nu mai evoluează la echipele lor.

Cele mai mari dezamăgiri vin din Anglia. Pantilimon e rezervă la Manchester City, Răzvan Raţ a bifat 15 apariţii pentru West Ham United, dar a ales să-şi rezilieze contractul.

E acum liber şi îşi caută de muncă. Apoi, Vlad Chiricheş a avut şi el o cădere. Căpitanul naţionalei a jucat catastrofal în 1-5 cu City, coincidenţă sau nu, după beţia din România, iar în week-end n-a fost nici pe bancă în meciul de la Hull. Nici spaniolii n-o duc prea bine. Săpunaru are doar cinci meciuri bifate pentru Elche în 22 de etape, iar în victoria de duminică, 1-0 cu Almeria, n-a fost nici rezervă. Gabriel Torje a fost uitat pe bancă în înfrângerea, 0-2, de la Betis.

Ciprian Marica a jucat 90 de minute în Getafe - Valladolid, 0-0, şi ar putea să reprezinte excepţia. Nu vă grăbiţi, pentru că a primit cea mai mică notă posibilă şi joacă execrabil la singura echipă din Spania fără victorie în 2014. În Italia, lucrurile stau şi mai rău. Lobonţ parcă nici nu mai există la AS Roma, Alexe nu mai prinde nici lotul la modesta Sassuolo, Chivu stă numai accidentat şi ia banii degeaba, iar Stoian face naveta între Seria A şi Serie B.

„Francezii" Bănel Nicoliţă şi Mihai Roman nu ne fac nici ei cinste în Ligue 1, fiind accidentaţi de mult timp. Alexandru Maxim, care a făcut un tur senzaţional la Stuttgart, pare să se fi stins.

Doi jucători ne mai fac cinste în Europa, nu însă la echipe de prima mână. Raul Rusescu pare să-şi fi găsit cadenţa după ce a scăpat de Sevilla şi e folosit meci de meci la Braga, unde este foarte apreciat. Gabriel Tamaş face furori în Championship, Liga a II-a engleză, unde n-a ratat niciun meci de la transferul său la Doncaster. Echipa din Yorkshire n-a primit încă gol cu românul în apărare.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net