Venirea lui Messi, «ţeapă» pentru bişniţari

Ultima actualizare:

    Messi vine  pentru a doua  oară în România
Messi vine pentru a doua oară în România

Pentru meciul de lux contra lui Messi au fost puse în vânzare 54.500 de tichete, iar până ieri se epuizaseră în jur de 40.000. Totuşi, organizatorii sunt optimişti că partida (ora 21.00, Pro TV) se va disputa cu casa închisă, mai ales că bişniţarii, suprinşi de numărul mare de bilete disponibile, „ajută” şi ei şi-au scăzut mult preţurile.

Amicalul „tricolorilor" cu Argentina nu a fost o reţetă de îmbogăţire pentru „samsarii" strânşi ciorchine la intrările Arenei Naţionale de fiecare dată când aici are loc un eveniment. Acum, nu s-a apelat la serviciile lor ca de obicei şi au fost nevoiţi să facă oferte „şoc".

La stadion, unul dintre speculanţi se lăuda că are bilete primite chiar de la federali şi le vindea la jumătate din preţul cerut la case, în timp ce agenţii de pază prezenţi se făceau că nu-l observă.

Dar, nici în mediul online „afacerile" nu au mers prea bine şi paginile de anunţuri stau mărturie. Ieri, pe trei dintre cele mai cunoscute siteuri găseai tichete de la peluze şi până la zona VIP.  Ca exemplu pentru un loc la tribuna a II-a oferit de un „bun samaritean" trebuia să plătiţi 35 de lei, iar anunţul suna „SUPER PREŢ 35 lei!! preţ fix, ULTIMELE 30 DE BUCĂŢI", semn că stocul en-gross e greu de epuizat.

Altul a apelat la o altă strategie. Observând că nu e căutat de doritori, a oferit tichete la preţul de achiziţie (60 de lei) motivând că nu mai poate ajunge la meci. Ca măsură de siguranţă, el a pus anunţul pe mai multe siteuri!

Pe o altă pagină web, un user din Deva a scos la vânzare un loc la tribuna a II, categoria a II-a, cu preţul corect de 80 de lei.

Pe lângă cei care doreau să-şi recupereze "investiţiile" existau şi mulţi care încă sperau să dea lovitura, dar faţă de ocaziile trecute când cereau şi de trei ori mai mult pentru un bilet, acum se mulţumeau şi cu 10 - 20 de lei în plus. În unele cazuri un tichet de 120 de lei era oferit şi cu 200 de lei, dar în asemenea situaţii foarte puţini s-au încumetat să vizioneze anunţul şi cu atât mai puţin probabil "samsarul" şi-a vândut produsul.

Messi vine  pentru a doua  oară în România
Messi vine pentru a doua oară în România

Roxana Vancea este una dintre vedetele care ţin cu tot dinadinsul să vadă pe viu meciul cu Argentina. Din motive necunoscute, poate din reflex, ea a ales să cumpere bilete de la bişniţari, deşi găsea fără probleme la case, pe piaţa oficială. Vedeta Antenei 1 este o mare microbistă, fiind văzută şi în trecut la meciurile importante ale fotbalului românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net