Alzheimer în stare avansată și demență mixtă. Jean Pădureanu nu îşi recunoaşte nici măcar familia

CLIIMA20140301 0056 1 jpeg
Jean Pădureanu nu mai rezistă mult timp închis după gratii

Jean Pădureanu a fost diagnosticat de către medici cu Alzheimer în formă avansată și demență mixtă. Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa nu-i recunoaşte nici măcar pe vizitatori.

O rudă a lui Jean Padureanu a vorbit cu cei de la ziarulring.ro despre problemele de sănătate pe care le are fostul președinte al Gloriei Bistrița. "Au fost momente când a fost vizitat de rude sau de apropiaţi şi nu a reuşit să-i recunoască. Nu ştie pe ce lume se află, uită şi de tratamente, şi de tot. Norocul este că acum i-au dat însoţitor, că altfel ar fi putut să şi moară în spitalul penitenciarului, unde este internat. Nici măcar nu ştie că este în puşcărie", a declarat sursa.

Avocatul Ion Cazacu a pregătit, în apărarea fostului conducător de la Bistriţa, un dosar "stufos" cu ajutorul căruia speră să obţină eliberarea acestuia. Până atunci, a obţinut pentru Jean Pădureanu un însoţitor dintre deţinuţi, având în vedere că "Lordul" are mari probleme cardiace, diabet şi Alzheimer. Deţinutul care îl ajută primeşte, în schimb, zile de libertate. Îl ajută pe "Tata Jean" la plimbare, la cumpărături şi la telefon. Deţinutul îşi execută pedeapsa în regim deschis, iar ajutorul pe care i-l acordă lui Jean Pădureanu îi aduce zile de libertate. Fiecare patru zile petrecute alături de Pădureanu sunt contorizate ca fiind cinci zile de detenţie.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Bouchard2 jpg
bohdan krotevici
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg