Super Filip salvează Steaua de la înfrângere

Ultima actualizare:
Constantin Gâlcă
Constantin Gâlcă

Steaua a remizat cu Rio Ave, scor 2-2, în etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa joi seară.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat, joi, în deplasare, scor 2-2 (1-0), cu formaţia portugheză Rio Ave, într-un meci din etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa.

Golurile gazdelor au fost marcate de Diego Lopes, în minutele 35 şi 77, al doilea din penalti, în timp ce pentru Steaua au înscris Keşeru '60 şi Filip '90+4.

1-0: Ukra a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Diego Lopes a deschis scorul cu o lovitură de cap de la 7 metri.

1-1: Filip a centrat din partea stângă şi Keşeru a înscris spectaculos din cădere de la 8 metri.


    Claudiu Keseru a marcat cel mai frumos gol al serii, cu o foarfecă spectaculoasăFoto Arhivă Personală
Claudiu Keseru a marcat cel mai frumos gol al serii, cu o foarfecă spectaculoasăFoto Arhivă Personală

2-1: Diego Lopes a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marcin Borski după un fault în careu comis de Papp asupra lui Tarantini.

2-2: Chipciu a şutat la poartă, defensiva portughezilor a blocat mingea, dar balonul a ajuns la Filip care a înscris cu un şut de la 7 metri.

Lucian Filip a declarat, joi seară, după remiza cu Rio Ave, scor 2-2, că jocul a fost îngreunat de starea terenului şi de condiţiile meteorologice, dar pentru Steaua este important că a reuşit să obţină un punct. "A fost un meci greu, mai ales din punct de vedere al terenului. Jocul a fost afectat de condiţiile meteo, de vânt, dar important e că am făcut egal şi ne dorim să ne refacem pentru că ne aşteaptă un meci greu la Chiajna pe teren sintetic. Am făcut treabă bună împreună, am depus eforturi foarte mari", a spus Filip a Dolce Sport.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, joi, după remiza din meciul cu Rio Ave, scor 2-2, că jucătorii săi au fost dezavantajaţi de starea terenului, dar a precizat că formaţia sa trebuia să câştige.

Claudiu Keseru a marcat cel mai frumos gol al serii, cu o foarfecă spectaculoasă
Claudiu Keseru a marcat cel mai frumos gol al serii, cu o foarfecă spectaculoasă

"Ne-a dezavantajat terenul şi am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Ştiam că adversarul va ieşi la joc. Ne-au dat goluri din faze fixe pe care le-am făcut cadou. Nu cred că a fost penalti, a fost acordat uşor. Trebuia să câştigăm meciul mai devreme de acea fază, dar ne-a fost greu din cauza terenului. Jucătorii alunecau, mingea le fugea de la picior. Trebuia să câştigăm, dar nu am deschis mai deloc jocul pe margini. Trebuie să câştigăm în deplasare cu Aalborg, unde nu îi vom avea pe Prepeliţă şi Szukala. Va fi un meci decisiv cu Aalborg", a spus Gâlcă la Dolce Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net