Pacientul Ilie, traumatizat de dentistul Boloni

simeon stalpnicul png
Ilie Dumitrescu şi-a adus aminte cu groază de momentul când şi-a lăsat durerea de măsea pe mâna fostului selecţioner al RomânieiFoto Click!

Era literă de lege ca sportivii consacraţi în era comunismului să aibă şi o mseserie învăţată. Lucescu şi-a luat diploma de economist de la ASE, Dinu şi-a câştigat porecla de „Procuror” absolvind Dreptul, iar Boloni s-a făcut medic stomatolog. Nu avem referinţe despre cât de buni au fost primii doi, dar cu siguranţă tehnicianul lui Antwerp e un dentis oribil!

Şi nu o spunem noi, ci Ilie Dumitrescu, cel care l-a prins o scurtă perioadă la Steaua. În Ghencea, unde Boloni îşi deschisese cu ajutorul Armatei şi un cabinet, a avut ocazia să trateze, cu rezultate îndoielnice, câţiva colegi de echipă. Bine, respectivii au fost mai mult cobai pentru fostul internaţional, care nu a avut timp să-şi formeze mâna şi a provocat dureri insuportabile pacienţilor care au avut curajul să deschidă gura în faţa sa. Fostul atacant e primul care vorbeşte deschis despre acea traumă, deşi se pare că „victimă-pacient” i-a mai fost lui Boloni şi Marius Lăcătuş. „Pe Loți îl prefer antrenor, pe bune. Am fost traumatizat! Eram puşti, aveam 17-18 ani şi m-a luat Iordănescu în cantonament la echipa mare. Boloni avea un cabinet la stadion. Și Lăcătuș i-a fost pacient. Făcea experiențe cu oamenii vii. La un moment dat, am avut şi eu o problemă şi m-am dus la el. Am intrat, m-a pus pe scaun, aveam respectul ăla ca jucător. Mi-a spus că trebuie să scoată măseaua. Cred că era expirată anestezia. La mine nu a funcționat. Am plâns trei zile. Vai de capul meu! Nu avea o mână foarte uşoară, deşi avea o gleznă fină. Nu mai vreau să-l văd în halatul ăla”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

simeon stalpnicul png
Fostul atacant e primul care vorbeşte deschis despre acea traumă, deşi se pare că „victimă-pacient” i-a mai fost lui Boloni şi Marius LăcătuşFoto Click!
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
FotoJet (1) jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
David Petraeus Foto Profimedia
Aragaz - gaze FOTO Shutterstock
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg