Pancu: «Ieşenii care m-au huiduit sunt nişte idioţi»

CLIIMA20120625 0085 1 jpeg
Daniel Pancu

Rapidistul Daniel Pancu a fost înjurat de suporterii celor de la CSMS Iaşi, el fiind promovat de clubul moldav. Giuleştenii au încheiat la egalitate, 0-0, partida cu Iaşiul din play-off-ul Seriei I a Ligii a II-a.

"Ieşenii care m-au huiduit sunt nişte idioţi. Eu am mai spus şi repet, am vrut de două ori să mă întorc la Iaşi. Nu am trădat niciodată Iaşiul. Nu ştiu câţi jucători ieşeni au marcat atâtea goluri câte am dat eu şi au jucat pe la echipele pe unde am trecut eu. Peste tot pe unde am fost, eu am fost mândru că sunt ieşean. Iar la Vaslui când am jucat, CSMS Iaşi nu exista. Aşa că nu văd ce problemă au cu mine", a spus Pancu.

"Eu am spus încă de la începerea campionatului că Iaşiul şi Rapidul vor promova. Sunt două echipe cu o infrastructură bună, cu tradiţie, chiar dacă CSMS este o continuatoare a fostei Politehnici. Clinceniul rămâne o candidată la promovare, dar nu cred că va reuşi să depăşească Iaşiul şi Rapidul. Oricum, dacă vom promova, nouă, jucătorilor care suntem acum la Rapid, ar trebui să ni se scrie o pagină frumoasă în istoria acestui club", a adăugat Daniel Pancu.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
Avion American Airlines FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali