Partizan – Steaua! Roş-albaştrii s-au pregătit pentru loviturile de penalty!

Ultima actualizare:

    Partizan - Steaua, un meci capital pentru formaţia roş-albastrăfoto: Click!
Partizan - Steaua, un meci capital pentru formaţia roş-albastrăfoto: Click!

Partizan – Steaua se va desfăşura diseară, ora 21.30, la Belgrad. În prima manşă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor scorul a fost 1-1.

Partizan – Steaua va decide echipa ce va merge în play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii şi-au luat toate măsurile şi au pregătit inclusiv loviturile de departajare. „Meciul are o importanţă capitală pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem conştienţi că ne vom califica doar dacă marcăm”, a spus antrenorul formaţiei din Ghencea, Massimo Pedrazzini.

Apoi, a continuat: “Am auzit că Partizan ne-a dominat în tur, dar din punctul nostru de vedere nu a fost aşa. Nu am fost surprinşi de jocul lor în tur, ştiam că este o echipă foarte puternică. Va fi un meci deschis şi ne vom bucura să vedem un stadion plin. Prezenţa suporterilor poate fi o motivaţie şi pentru noi. Am pregătit şi loviturile de departajare, trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere”.

Tehnicianul roş-albaştriilor e de părere că adversarii vor ataca şi nu vor juca pentru scorul de 0-0, rezultat ce i-ar califica. “Nu cred că Partizan va juca la 0-0, ar fi prea riscant. Noi trebuie neapărat să marcăm, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne descoperim. Şansele sunt egale, iar diferenţa o va face calitatea individuală a jucătorilor”, a mai spus italianul referindu-se la meciul Partizan – Steaua.

Partizan – Steaua: „E cel mai important meci al Stelei”

Căpitanul Stelei, Fernando Varela, a comentat şi el partida. “Mă simt bine, mult mai bine decât la meciul tur. Sunt pregătit sută la sută. La Steaua suntem obişnuiţi să jucăm cu mulţi suporteri în tribune, în deplasare. Important e să ne calificăm, deşi fanii vor fi aproape de favoriţii lor. Meciul de mâine nu e important doar pentru club, ci şi pentru jucători, antrenori şi oficiali", a spus el.

“Ar fi o mare bucurie să intrăm în grupele Ligii Campionilor şi să întâlnim jucători renumiţi. Cred că este cel mai important meci pentru Steaua, deoarece cu toţii vrem să ajungem în grupe. Trebuie să jucăm ceea ce am pregătit la antrenamente, nu trebuie să ne speriem dacă Partizan va ataca”, a mai precizat Varela legat de Partizan – Steaua.

Partizan – Steaua: Suporterii lui Partizan, avantajul Stelei

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că pătimaşii suporteri sârbi pot constitui un avantaj pentru echipa lui Rădoi, punând presiune pe adversar. “Am tot auzit de suporterii lor în ultima vreme, dar ce să facă suporterii? Am mai jucat şi la Liverpool, şi la Varşovia. Suporterii pot fi o presiune şi pentru ei şi un avantaj pentru noi, nu neapărat un dezavantaj”, a declarat Duckadam.

Acesta crede că elevii lui Rădoi au experienţa necesară pentru a se impune în meciul Partizan – Steaua şi a ajunge în play-off. “Sunt încrezător, mergem după un rezultat de egalitate şi suntem conştienţi că trebuie să marcăm. Am mai trecut prin astfel de situaţii, avem experienţa necesară astfel încât să credem în calificare. E greu să joci din trei în trei zile, chiar dacă au fost menajaţi unii jucători cu Botoşani, nu ştiu dacă se poate vorbi despre odihnă. Important este ca acolo să facem un meci bun”, a anunţat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net