Prison Break în Liga I

Ultima actualizare:
Cristi Tănase
Cristi Tănase

Steaua, Rapid şi CFR sunt doar câteva dintre echipele care se luptă pentru un nou titlu, însă fotbaliştii au şi un meci personal: cine are cele mai multe şi mai tari tatuaje. Până acum, mijlocaşul adus în Gruia s-a detaşat, imaginea lui fiind asemănătoare cu cea a actorului Wentworth Miller din celebrul serial despre puşcăriaşi „Prison Break".

Campionii de la CFR Cluj impresionează nu numai prin stilul de joc, ci şi prin look-ul fotbaliştilor. O echipă exotică avea nevoie şi de un „campion" pictat pe tot corpul.

Ungurul Adam Vass, singurul din Liga I, are 23 de ani ş 30 de tatuaje. E naţionalist, are pe gât stema ţării natale şi multe superstiţii.

În ciuda imaginii de băiat rău, e un tip corect: a dezvăluit două blaturi ale naţionalei de tineret şi de atunci nu a mai fost selecţionat la lot.

Încă de la primele antrenamente sub comanda lui Andone, Vass a impresionat. Nu neapărat prin procedeele tehnice, dar de sub echipament a dezvăluit un adevărat tablou abstract.

Braţe, gambe, gât, spate, orice zonă are o poveste.

„Acum câţiva ani am descoperit tatuajele. Mi-am făcut unul mic şi după aceea am vrut şi altele.

Pe primul l-am acoperit cu unul mai mare şi de aici am ajuns la 30 de desene. Şi o să-mi mai fac şi altele", s-a destăinuit Vass.

Pe gât are stema Ungariei, ca să nu uite de unde a plecat, pe braţul stâng are un citat în maghiară, pe abdomen o scriere în engleză, un joker pe antebraţ şi dragoni pe gambe, iar toate au câte o semnificaţie.

Pe lângă desene, ungurul are şi un ritual înainte de a intra pe teren: păşeşte cu dreptul şi se asigură că a îmbrăcat tricoul cu numărul său.

A strâns 11 meciuri în tricoul naţionalei, dar a fost dat afară după ce atunci când era la Under 21 a anunţat că partidele echipei de tineret din preliminariile Campionatului European, cu Ţara Galilor şi Serbia, ambele cu scorul de 8-0, au fost blaturi.

I-a spus antrenorului, au apărut dezvăluiri în presă, şi de atunci nu a mai fost convocat.

Totuşi, promitea să devină om de bază, în 2007 fiind declarat cel mai bun tânăr jucător din Ungaria.

Alţi tatuaţi din Liga I

Cristi Tănase - Steaua - Mijlocaşul din Ghencea a dat şi el în „patima" desenelor pe corp.

Ousmane  N’Doye
Ousmane N’Doye

Are pe mâna dreaptă are mai multe portrete care îi reprezintă pe Iisus Hristos, Maica Domnului şi un sobor de îngeri.

Pe piciorul drept se află un desen ce o înfăţişează pe Maica Domnului rugându-se.

Ousmane N'Doye - FC Vaslui - pe braţul drept are tatuat chipul soţiei, Terena, pe abdomen e portretul fetei sale, Serena, şi câteva desene în cinstea mamei sale.

Reghecampf
Reghecampf

Pe braţ mai are şi un citat în engleză: „God is one" (n.r - Dumnezeu e unic).

Laurenţiu Reghecampf - Laurenţiu Reghecampf e şi el pasionat de tatuaje. Pe mâna dreaptă scrie"I am right next to you", iar pe cealaltă mână şi-a tatuat numele soţiei, Anamaria.

Antal
Antal

Pe braţul stâng e pictat chipul copilului pe care îl are cu „Prodanca", iar pe cel drept chipul lui Luca, băiatul din prima căsătorie.

Liviu Antal - FC Vaslui - „Nebunia" desenelor pe corp l-a atins pe Liviu Antal, unul dintre cele mai importante transferuri ale celor de la Vaslui.

Duarte
Duarte

Fotbalistul care a venit de la Oţelul şi-a tatuat pe partea dreaptă a abdomenului portretul celor trei membrii ai familiei, părinţii, Ioan şi Eleonora, şi sora, Florentina.

Rui Duarte - Rapid - Excentricul portughez al echipei de sub Podul Grant a ales să-şi tatueze pe o bună porţiune de pe spate chipul mamei sale, iar pe braţul drept are trei simboluri chinezeşti care reprezintă numele său complet.

Ciprian
Ciprian

Ciprian Deac - CFR - Revenit în Gruia după un sezon petrecut la Rapid, internaţionalul român are mai multe tatuaje.


    Ciprian
Ciprian

O fecioară, pe braţul drept, ce reprezintă puritatea, iar pe cot are mai multe stele asemănătoare celor din Liga Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net