Protest anti-Mititelu! Vezi ce mesaj macabru i-au transmis fanii!

image
foto:facebook FC Universitatea Craiova

Suporterii Universităţii Craiova au organizat un miting împotriva patronului Adrian Mititelu, cel considerat de ei vinovatul principal pentru starea actuală a echipei.

"Vina este a multora, dar deasupra lor se ridică un singur personaj hulit acum de toată Oltenia. Un om al cărui nume i se potriveşte perfect. Un om care nu are loc în istoria Universităţii, aşa că preferăm să nu-l specificăm. Este un om care a reuşit să-i transforme pe toţi românii în duşmani. Oameni mititei s-au mai perindat la conducerea Ştiinţei, însă cei dinaintea lui doar au ameninţat cu schimbări pe care actualul a reuşit să le facă într-o cascadă a prostiei şi a încăpăţânării. Acesta nu reuşeşte să înţeleagă că istericalele nu se adaugă în conturi.

Ştiinţa poate ieşi din comă doar în momentul care acesta va pleca undeva, departe de oraş, sperăm noi, într-un loc răcoros, cu uşă din metal. Toţi cei care au suferit pentru această echipă se vor întâlni pe 16 martie, ora 15, in Piaţa Prefecturii Craiova, să-l gonească pe cel mai urât dintre olteni. Poate este prea târziu sau poate nu, dar suntem datori să ne unim pentru a-l izgoni pe groparul Ştiinţei", se arăta în comunicatul suporterilor.  Acţiunea a fost dusă la bun sfârşit şi azi, de la ora 15.00, fanii s-au strâns în număr mare pentru a protesta la adresa lui Mititelu.

Unul dintre mesajele amplasate pe gardul arenei din Bănie a atras atenţia: "Nu te vrem numai plecat, te vrem mort şi îngropat".

"Susţin protestul, în ideea că trebuie să se schimbe ceva, pentru că aşa nu se mai poate. Îmi pare rău de Mititelu, a băgat mulţi bani, dar asta e viaţa", a spus fosta glorie din Bănie, Ilie Balaci la sport.ro.

colaj loredana groza jpg
florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
accident defileul jiului gorj jpeg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg