Rădoi ar veni gratis la Steaua

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi câştiga 5 milioane de dolari în doi ani
Mirel Rădoi câştiga 5 milioane de dolari în doi ani

Mirel Rădoi (33 de ani) a ajuns din nou sub comanda lui Olăroiu şi va câştiga în două sezoane cinci milioane de euro. Are deja o avere considerabilă ş-n viitor dacă va mai face faţă cerinţelor ar evolua fără salariu la clubul unde s-a consacrat.

“E o colaborare nouă şi veche cu Oli. Sunt bucuros să lucrez cu el şi sper să câştigăm trofee, să las ceva în urmă că asta e până la urmă cel mai important”, a spus Rădoi la Dolce Sport, cei doi lucrând împreună şi la Steaua, Al Hilal şi Al Ain. Fundaşul a anunţat că la finalul contractului ar exista varianta să activeze la echipa sa de suflet, Steaua. “Mi-aş dori să mă întorc în Ghencea, dar e greu. Am aici familia şi ar fi şi aspectul financiar. Bine, la Steaua nu m-aş întoarce pentru bani, ci pentru suporteri. Totuşi, o să-mi fie greu la 35 de ani să alerg cot la cot cu puştii de acolo şi decât să mă fac de râs, mai bine aş sta acasă. Plus că apar dintr-un campionat nu atât de puternic ca-n Europa, dintr-o zonă cu temperatură şi umiditate mare şi aş veni stors de oboseală”, a spus Rădoi, evitând să ofere un răspuns clar. El a fost un idol pentru cei din Ghencea, evoluând nouă ani pentru “militari” şi cucerind numeroase trofee.

Neşu, umilit de federali

Rădoi a dezvăluit un episod şocant petrecut la echipa naţională. “la EURO 2008, Neşu a jucat două meciuri şi a luat o primă de 15.000 de euro, iar alţii de prin Federaţie, care jucau table şi abia îi vedeai la faţă, au primit 120.000 de euro. Sper să se schimbe lucrurile astea odată cu venirea lui Burleanu”, a spus Mirel.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net