Rădoi câştigă cât jumătate din naţională

Ultima actualizare:

    Rădoi
Rădoi

Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu au cucerit luni seară un nou trofeu în spaţiul arab, echipa Al-Ain trecându-şi în palmares Supercupa Emiratelor. Ocazie perfectă pentru ca în conturile celor doi români să ajungă alte câteva sute de mii de euro.

Recent, Mirel Rădoi a ajuns cel mai bine plătit fotbalist român, în ciuda faptului că nu mai vrea să răspundă convocărilor echipei naţionale.

Salariul său a ajuns, pe hârtie, la 2,7 milioane de euro pe an, dar în realitate acesta este mult mai mare, învârtindu-se în jurul a trei milioane şi jumătate.

Motivul? Dărnicia şeicilor arabi, care nu ştiu cum să-şi mai răsplătească jucătorii cu prime speciale atunci când lucrurile merg bine.

Aşa s-a întâmplat şi luni, atunci când Al-Ain, condusă de pe bană de Cosmin Olăroiu şi din teren de Mirel Rădoi, le-a dat o nouă lecţie rivalilor de la Al-Jazira, câştigând la penalty-uri (0-0 după 90 de minute) Supercupa din Emiratele Arabe Unite.

"Nici nu ştiu ce prime vom lua", s-a confesat Oli apropiaţilor, fiind evident faptul că e vorba de sume consistente, de ordinal sutelor de mii de euro.

simeon stalpnicul png

Paradoxal, puştii care duc greul acum în echipa naţională a lui Victor Piţurcă trebuie să pună mână de la mână pentru a strânge banii încasaţi de unul singur de Mirel Rădoi.

Astfel, luând în considerare 11-le de start de la ultimul meci al României, cel cu Andorra (4-0), remarcăm că Rădoi are un salariu mai mare decât nouă dintre actualii internaţionali la un loc (Lobonţ, Măţel, Găman, Chiricheş, Bourceanu, Lazăr, Tănase, Torje şi Grozav abia adună împreună 2, 3 milioane de euro).

Excepţie fac Răzvan Raţ şi Ciprian Marica, ambii cu venituri anuale de peste două milioane de euro pe sezon.

Salariul lui Rădoi

Contract: 2.700.000 €Prime speciale: 1.000.000 €Total: 3.700.000 €

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net