Rădoi, la un pas să bată un spectator

Rădoi a avut o criză de nervi la final
Rădoi a avut o criză de nervi la final

Mirel Rădoi a avut un clinci cu un suporter stelist la finalul meciului de sâmbătă seara. Respectivul i-a reproşat tehnicianului alcătuirea primului 11, iar fostul fotbalist i-a recomandat să treacă el în teren.

Steaua pare să aibă rău de meciurile de acasă. Din trei n-a câştigat niciunul, în Liga I încheind la egalitate cu Petrolul şi CFR, iar în Liga Campionilor pierzând cu Trencin. După partida cu clujenii, Mirel Rădoi a fost tras la răspundere de un suporter, iar tehnicianul a fost la un pas să răspundă după modelul lui Mihai Stoica, adică cu pumnul în gură. “Băi, Mirele, Tamaş şi beat juca mai bine decât ăştia, dar ţi-ai făcut ambiţia să-i dai afară pe el şi pe Ţucudean!”, a strigat un fan în direcţia tehnicianului roş-albaştrilor. “Eu zic să-ţi iei tu un tricou să vii să joci, e mai uşor aşa”, a replicat Rădoi. Fanul nu s-a lăsat şi a continuat disputa verbală. “Păi, dacă fac două săptămâni de antrenament, joc mai bine ca Râpă”, a fost răspunsul fanului stelist, pe care Rădoi nu l-a mai auzit, fiind împins pe tunelul către vestiare de Marius Ianuli. La rece, antrenorul a declarat apoi că şi fanii au frustările lor, dar că aşa nu se poate continua. “Vom vedea după aceste meciuri, care sunt din 3 în 3 zile, să încercam să avem o discuţie şi cu galeriile şi să ajungem la un numitor comun”, a spus Rădoi, la finalul meciului.


    Rădoi a avut o criză de nervi la final
Rădoi a avut o criză de nervi la final

Partizan a făcut instrucţie

Dacă Steaua se chinuie în campionat, unde are cinci puncte în trei etape, adversara din preliminariile Ligii Campionilor, merge ceas. Partizan a câştigat cu un sec 6-0 disputa cu Jagodina, are punctaj maxim după două etape, 10 goluri înscrise şi niciunul primit. Rădoi ar trebui să fie îngrijorat şi de forma atacanţilor lor, Bojinov, Zivkovic şi Saponjic înscriind în total şapte goluri. Steaua - Partizan se va juca miercuri pe Arena Naţională, de la 21.30.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg