Rapid a intrat în era "Flocea"


    Florin Marin  a antrenat ultima  dată pe Oţelul Galaţi
Florin Marin a antrenat ultima dată pe Oţelul Galaţi

Perioada de incertitudine a luat sfârşit în Giuleşti. Patronul Valerii Moraru s-a hotărât până la urmă cu privire la conducerea tehnică a Rapidului şi a sunat adunarea.

Mai este fix o lună până la startul Ligii a II-a şi Rapid trebuie să se organizeze în acest timp pentru ca echipa să fie cea mai bună din seria ei şi să promoveze anul viitor. De asta se ocupă preşedintele Ovidiu Burcă, dar şi noul antrenor, Florin Marin. Cel poreclit „Flocea” a semnat cu feroviarii un contrat pe un sezon, care se va prelungi automat dacă Rapid va promova.

Tehnicianul se întoarce practic acasă, unde s-a format ca jucător la începutul anilor ‘70, dar unde n-a reuşit până acum să antreneze. Imediat după instalare, Florin Marin şi un lot de 13 jucători, printre care românii Mădălin Martin şi Nicolae Vasile, dar şi cei 5 străini, Pulpo Romero, Tortolero, Robuste, Luque şi Moke, au urcat în Poiana Braşov pentru un contonament de două săptămâni. Acestora li se vor mai alătura însă cel puţin 10 jucători consacraţi, astfel încât Rapid să nu rateze locul 1 în viitoarea stagiune.

Emoţii mari cu Pancu

Printre jucătorii plecaţi luni (27 iulie) la munte nu s-a aflat însă şi veteranul Daniel Pancu, cel care a refuzat o poziţie în conducere pentru a mai juca încă un sezon. Dacă la început, acesta n-a fost de găsit şi n-a răspuns la telefon, după amiază totul s-a rezolvat. Atacantul va semna cel mai probabil un angajament pe un an.

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub lia bugnar png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg