Rapid s-a bucurat o zi. Călăraşi îi contestă promovarea


    Fotbaliştii Rapidului au sărbătorit promovarea, dar au încă emoţii mari în privinţa depunctării, chiar dacă au plătit datoria către fostul lor jucătorFoto: Mediafax
Fotbaliştii Rapidului au sărbătorit promovarea, dar au încă emoţii mari în privinţa depunctării, chiar dacă au plătit datoria către fostul lor jucătorFoto: Mediafax

Rapid a promovat ieri matematic, după ce a învins cu 3-1 pe Clinceni şi s-a distanţat la cinci puncte în faţa Călăraşiului, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului.

Asta a fost posibil doar pentru că giuleştenii au făcut plata către Obed şi teoretic, au rămas nedepunctaţi cu cele şase puncte cerute de FIFA către FRF pentru a fi scăuze Rapidului. Cei de la Călăraşi contestă însă acest artificiu şi spun că Rapid ar trebuie să rămână depunctată chiar dacă a plătit banii, pentru că repararea unei greşeli nu înseamnă neapărat anularea pedepsei.  "Să nu pățească la fel ca Mircea Geoană, seara era președinte, a doua zi era candidat. FIFA a dat decizie clară de depunctare nu de avertisment. Știau și știu că nu au vreo șansă, ei vor doar să păcălească lumea. Dacă au plătit, foarte bine să nu pățeasca mult mai multe. Dunărea Călărași nu are niciun leu datorie la stat și a plătit salariile și pe aprilie. Meritam să promovăm noi, nu ei. Vă anunț în premieră că am primit și licența de Liga 1 să jucăm acasă. Valerii Moraru aud că spune că vrea să rămână în aceeași formație la anul. Păi, normal, că nu mai are unde să găsească așa proști care să muncească pe burta goală", a declarat Bogdan Leu, unul dintre conducătorii Dunării Călărași.

Din păcate pentru feroviari, Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, confirmă faptul că Rapid ar trebui totuşi depunctată. E o decizie FIFA şi trebuie pusă în aplicare. Regret şi îmi pare rău. Pe teren trebuie să se hotărască totul. Jucătorii Rapidului merită cu prisosinţă să joace în Liga 1. Sper că se va întâmpla aşa, dar sunt nişte reguli care trebuie respectate. E bine că s-a găsit această portiţă de a discuta, dar e greu de crezut că FIFA îşi va întoarce o decizie luată în baza regulamentului propriu", a explicat Prunea.

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg