«Rapid va retrograda!»

Ultima actualizare:

    Rapidiştii nu mai găsesc  nici o soluţie de salvare  din situaţia critică  în care este clubul (Foto: Răzvan Păsărică)
Rapidiştii nu mai găsesc nici o soluţie de salvare din situaţia critică în care este clubul (Foto: Răzvan Păsărică)

Rapid şi-a luat „la revedere“ de la suporteri, în ultima partidă disputată în Giuleşti, în 2012, printr-un meci horror, care reflectă situaţia clubului. Pancu şi compania au cedat în faţa Oţelului, o formaţie care adunase o victorie şi trei înfrângeri în precedentele patru etape!

După 2-3 cu Oţelul, preşedintele LPF a tras un semnal de alarmă. „Rapid se duce şi îmi pare foarte rău de ea. A făcut cinste fotbalului românesc. Comisiile Ligii vor analiza în această săptămână memoriile jucătorilor. Dacă ei pleacă, atunci şi Rapidul retrogradează", a spus Dumitru Dragomir.

Fostul căpitan al bucureştenilor, Nicolae Stanciu, s-a arătat şi el scârbit de situaţia clubului.

„Rapid a ajuns în insolvenţă din cauza patronului şi a celor din conducere. Era normal ca după ani de zile de căpuşat, o societate să ajungă în această situaţie. Toţi banii s-au dus într-un singur buzunar, iar în conturile clubului au ajuns firimituri. Pentru Rapid urmează ani de umilinţă", a declarat fostul fundaş.

În ceea ce-i priveşte pe actualii jucători, aceştia nu ştiu ce să mai creadă. „Domnul Copos n-a mai vorbit cu noi de câteva luni. Măcar să ne explice ce înseamnă insolvenţa, pentru că noi nu ştim. Dacă se continuă aşa, nu ştiu unde ajungem", a afirmat Ovidiu Herea.

Simţind parcă nevoia de supranatural în rezolvarea problemelor Rapidului, un bărbat a venit la meciul cu Oţelul costumat în Moş Crăciun. Atât le-a trebuit fanilor vişiniilor, care, pe cale vocală, nu prin scrisori, l-au rugat pe darnicul moş să le îndeplinească o singură mare dorinţă. „Moş Crăciune, te rugăm! De Copos vrem să scăpăm!" sau „Planul nostru de salvare, George Copos la  închisoare", au fost scandările suporterilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
olaru fcsb liga europa jpg
Rares pop gol pentru rapid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net