Raţ, doi ani la Rayo Vallecano

16 3 lat 3 coloane 1 jpeg
Fostul interna┼úional s-a retras din activitate la v├órsta de 37 de ani dup─â o dezam─âgire crunt─â cu ACS Poli Timi┼čoarafoto: Click

Funda┼čul R─âzvan Ra┼ú, care a evoluat ultima dat─â la PAOK Salonic, a semnat un contract pentru dou─â sezoane cu echipa din prima lig─â spaniol─â Rayo Vallecano.

R─âzvan Ra┼ú a mai evoluat ├«n 2014 la Rayo Vallecano, ├«n 10 partide, ├«nainte de a se transfera ├«n Grecia. ├Än v├órst─â de 34 de ani, funda┼čului st├ónga i s-a transmis ├«n var─â de c─âtre conducerea lui PAOK Salonic c─â nu mai e nevoie de serviciile sale.

"Sunt bucuros c─â m-am ├«ntors, sper s─â fie la fel de bine ca ultima dat─â. Am b─âtut palma pentru 2 ani! Sper s─â fiu c├ót mai bun, c├ót mai competitiv, sunt foarte bucuros c─â lucrez cu acela┼či antrenor (n.n. Paco Jemez), pentru c─â-l apreciez foarte mult. Aici sunt oamenii care m-au vrut ├«napoi ┼či au ales iar varianta R─âzvan Ra┼ú pentru banda st├óng─â. Sunt foarte fericit c─â voi evolua din nou ├«n Primera Division", a spus Ra┼ú la Digi24.

Apoi, a continuat: "Am ales ├«n primul r├ónd cu sufletul, am fost foarte bine primit aici ┼či data trecut─â. Am o rela┼úie bun─â cu antrenorul, dar ┼či cu cei din conducere. Am demonstrat c─â pot juca ├«n Primera Division, la un nivel ├«nalt. A┼č vrea s─â fiu ├«n teren cu Valencia, ├«ns─â la momentul meciului o s─â am doar o s─âpt─âm├ón─â de antrenamente".

"Nu m-am mai ├«n┼úeles dup─â un an cu PAOK, de┼či cred c─â am performat bine, am fost cel mai bun juc─âtor din Grecia ├«n prima jum─âtate de an, dar ┼či-n echipa campionatului, la sf├ór┼čitul sezonului. S-a schimbat ├«ns─â antrenorul, dar ┼či directorul sportiv, iar apoi s-a rupt povestea de dragoste dintre noi".

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg
marian iancu jpeg
mircea rednic dinamo jpeg
dennis man jpeg