Ratează Euro? Denis Alibec şi Andrei Ivan sunt accidentaţi

Ultima actualizare:

    Denis Alibec
Denis Alibec

Denis Alibec şi Andrei Ivan, doi dintre jucătorii convocaţi de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire din Italia se confruntă cu mici probleme medicale, care i-ar putea împiedica însă să facă parte din lotul României la Euro 2016.

Alibec se confruntă de mai mult timp cu o fractură la mâna stângă, o decizie în cazul său urmând să fie luată astăzi, cu 24 de ore înainte ca naţionala să plece în cantonament.

"Problema lui Alibec e de circa o lună de zile. Este o fractură la mâna stângă, am vorbit cu un medic și se poate opera după Euro. Mi se pare un pic forțată această problemă, mai ales că vine după o lună de zile. El poate merge fără niciun fel de problemă la Euro. Ştiu cum se antrena și cum juca cu mâna bandajată", a declarat Marius Şumudică despre jucătorul său de la Astra.

Pe lângă Alibec, staff-ul medical al naţionalei a intrat în alertă şi în legătură cu atacantul Craiovei, Andrei Ivan, care a ieşit accidentat în meciul de ieri cu FC Botoşani din play-out-ul Ligii I.

"sper să mă fac bine și să nu fie ceva grav. Am alergat și am simțit o înțepătură sus la coapsă. Sper să fiu bine până ajung la lot, să fiu sănătos până atunci", a declarat Andrei Ivan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net