Razvan Raț îl va găzdui pe portarul lui Dinamo Kiev!„Am pierdut totul în Ucraina, case, mașini!”

Ultima actualizare:

Fotbalistul Răzvan Raț (40 de ani) a anunțat că va oferi găzduire în România foștilor colegi de la formația ucraineană Șahtior Donețk, dar și portarului lui Dinamo Kiev. Aceștia sunt pe drum, la această oră, spre România, împreună cu familiile. Raț și-a pus la dispoziție pentru refugiații ucrainieni o parte din hotelul  său de la Slatina.

Răzvan Raț oferă găzduire refugiaților din Ucraina Sursa: Facebook
Răzvan Raț oferă găzduire refugiaților din Ucraina Sursa: Facebook

Răzvan Raț a evoluat timp de zece ani la formația ucraineană Șahtior Donețk. Fostul fundaș al echipei naționale, care are și soție ucraineancă, este deosebit de îngrijorat pentru apropiații săi din Ucraina.

Acesta a anunțat că fotbaliștii de la formația ucraineană Șahtior Donețk sunt pe drum, iar el le va oferi găzduire la București. Raț îl așteaptă să sosească în curând  în România și pe portarul lui Dinamo Kiev, Heorhiy Bushchan, care îi este bun prieten, și care este de trei zile pe drum cu familia.

„Am mulți foști colegi pe care trebuie să-i ajut, sunt aproape să intre în România, prieteni din fotbal. Azi o să treacă granița portarul lui Dinamo Kiev, cu soția și copilul, și vor sta la mine acasă.

Am pus și o parte din hotelul de la Slatina la dispoziția autorităților pentru refugiați. Am proprietăți în București, unde o să mai cazez câțiva dintre foștii colegi de la Sahtior Donețk. Ei sunt de două zile pe drum, sunt în Modova, mâine trec granița. Toți au câte trei copii și au dormit doar prin benzinării până acum”, a declarat Răzvan Raț, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV .

Raț a pierdut 4 milioane de euro în Ucraina !

Răzvan Raț a evoluat la Șahtior Donețk între 2003 și 2013. Fotbalistul a plecat de la ucraineni fix cu un an înainte ca războiul din Donbas să izbucnească.

Înainte să plece, acesta a cumpărat mai multe imobiliare în valoare de 4.000.000 de euro, investiţie pe care nu acum nu o mai poate recupera din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

Acest război a început din februarie 2014, nu a încetat acolo unde am stat eu, în Donbas. Sunt opt ani de zile în care în Dobans s-a tras cu regularitate.

Am casă acolo, mașini, alte proprietăți, dar sunt trecute la pierderi mai demult. Eu am tot sperat să mă întorc acolo, dar ultimele speranțe au murit cu ce se întâmp la momentul ăsta. În zona unde am stat eu se vorbea exclusiv limba rusă.

Starea de spirit a soției mele nu e bună, nu are cum să fie bună. E adevărat că părinții ei nu mai sunt, au murit, dar are rude de gradul doi acolo ”, a mai spus Răzvan Raț, la  Pro TV.

Fostul căpitan al echipei naționale are rude atât în Donețk, de unde este soția sa, Iulia, cât și în Lugansk.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net