Reghe e «academician»


    Laurenţiu Reghecampf a investit câteva sute de mii de dolari în academia din SUA
Laurenţiu Reghecampf a investit câteva sute de mii de dolari în academia din SUA

Reghecampf e liber de contract de cinci luni şi s-a apucat de afaceri: şi-a îndeplinit visul de a avea o academie unde cei mici pot învăţa tainele fotbalului. Luna viitoare au loc primele selecţii şi sunt aşteptaţi toţi copiii ce au împlinit deja şase ani.

Antrenorul de 39 de ani a câştigat trofee pe bandă alături de Steaua, după care în vara trecută a ales petrodolarii de la Al-Hilal. Aici nu a avut rezultatele aşteptate şi în februarie 2015 a fost demis. Până acum nu şi-a găsit alt contract, dar financiar nu a suferit: la arabii avea un salariu de două milioane de euro pe an, deci pentru munca depusă s-a ales cu câteva sute de mii de euro în cont, scâzând diferite taxe şi alte cheltuieli.

Astfel, a avut timp şi bani să-şi realizeze o dorinţă mai veche. A înfiinţat „Reghecampf Soccer Academy”, şcoală de fotbal ce-i poartă numele şi are sedii în Las Vegas şi Henderson, cele mai mari oraşe din Nevada. În prezentarea instituţiei se arată performanţele lui Reghe ca antrenor, dar şi CV-ul soţiei sale, Anamaria Prodan, ca fiind cel mai bun impresar român din ultimii trei ani. Primele înscrieri vor avea loc la mijllocul lunii viitoare şi sunt adresate celor de la 6 la 18 ani.

„Lunile astea am fost ocupaţi, cu acte, cu terenuri. E un vis mai vechi pe care l-am împlinit acum prin deschiderea academiei şi avem două locaţii, în Las Vegas şi în Henderson”, a povestit Anamaria la sport.ro. Unul dintre cursanţi va fi şi Laurenţiu junior, puştiul de aproape şapte ani al cuplului Reghe-Prodan. „Un alt vis al meu va prinde contur cât de curând, ca cel mic să-l depăşească pe tatăl lui”, a mai spus sexy-impresara.   

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg