Reghe şi fiul, costumaţi în arabi!

seic jpeg
Laurenţiu Reghecampf e contestat de şefii lui Al-Hilal

La finala Ligii Campionilor Asiei, pierdută de Al-Hilal, a asistat şi Reghe junior. Puştiul purta o costumaţie specifică localnicilor, ţinuta fiind adoptată şi de ceilalţi invitaţi români care au asista la partida din Arabia Saudită.

Al Hilal, trupa lui Laurenţiu Reghecampf, nu a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei, după ce în tur a fost 1-o pentru australienii de la Western Sydney Wanderers, iar pe târăm arab meciul s-a încheiat 0-0. Dar, şeicii se simt furaţi şi au cerut Confederaţiei Asiatice de Fotbal deschiderea unei anchete privind delegările. Ei reclamă neacordarea a şase penalty-uri în favoarea lor.

Printre cei care au trăit meciul la maximum s-au numărat mai mulţi prieteni ai cuplului Reghecampf - Prodan, printre care şi Florian Walter, fost finanţator la Dinamo sau Petrolul şi conducător al Universităţii Cluj, dar cel care a atras toate privirile a fost fiul antrenorului român, Laurenţiu. Puştiul a fost îmbrăcat ca un veritabil şeic şi este nelipsit de la meciurile echipei tatălui său. Mai mult, el practică fotbalul la unele dintre grupele de copii ai celor de la Al-Hilal.

image

image
FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
arestare carabinieri Italia FOTO stiridiasoora
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg