Ronaldo e fiert pe penalty-ul lui Messi. "Ştiu de ce a bătut aşa!"

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo si Messi sunt rivali de o viataFoto Click!
Cristiano Ronaldo si Messi sunt rivali de o viataFoto Click!

Lionel Messi a uimit pe toată lumea cu execuţia sa din penalty la jocul câştigat cu 6-1 de Barcelona în faţa Celtei Vigo.

Argentinianul n-a şutat spre poarta lui Sergio Alvarez, ci a pasat scurt, în lateral, către Luis Suarez care a venit din spate şi a marcat simplu, cu latul. A fost practic o înţelegere între cei doi şi un gol făcut cadou de argentinian atacantului uruguaian. Mulţi s-au distrat şi au apreciat ca inedită şi spectaculoasă decizia lui Messi, dar alţii, cu mai puţin simţ al umorului, l-au condamnat pe căpitanul Barcei şi au spus că a bătut la mişto, fără respect faţă de adversar. Printre aceştia s-a aflat şi portughezul Cristiano Ronaldo, cel care s-a luat de Messi. "Știu de ce Messi a executat penalty-ul în acel mod, dar nu am să spun mai mult de atât", a declarat Ronaldo la conferința de presă dinaintea meciului cu AS Roma.

La mijloc este, se pare, lupta directă pentru titlul de golgheter dintre Ronaldo şi Suarez. Atacantul Barcelonei are 23 de goluri marcate în acest sezon de Primera Division, iar CR7 doar 21, fiecare reuşită contând practic decisiv pentru clasamentul final. Mai mult, există o miză mare şi pentru "Gheata de Aur", care se oferă celui mai bun marcator din Europa, şi unde în acest moment conduce Gonzalo Higuain, de la Napoli, cu 24 de goluri marcate în 25 de partide în Serie A. Sigur, toată lumea a spus că această explicaţie nu stă în picoare pentru execuţia ciudată a lui Messi, argumentând că dacă despre goluri era voba, atunci Messi l-a fi lăsat pur şi simplu pe Suarez să bată acel penalty. Şi aici există însă un contraargument, la egalitate de goluri marcate, ceea ce e posibil să se întâmple în La Liga, titlul de golgheter va fi primit de cel cu cele mai puţine reuşite din penalty.

Vezi mai jos modul cum a bătut Messi penalty-ul contra Celtei Vigo!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net