Ronaldo scrie istorie în Ligă!

image
Ronaldo a marcat două goluri în meciul cu Bayern, de la Munchen, după care a gesticulat bucuros cu palmele (Fotografii: Reuters)

Orgoliosul Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un copil după ce a marcat golul cu care portughezul a trecut în faţa rivalului său Leo Messi într-o statistică a reuşitelor stagionale din Liga Campionilor.

Real Madrid a defilat în semifinala cu Bayern, umilindu-i pe nemţi în returul de la München (4-0, 5-0 la general). Cristiano Ronaldo are şi el o parte din „vină", punându-şi semnătura pe golurile trei şi patru ale spaniolilor.

Cum calificarea era deja jucată după „dubla" lui Sergio Ramos din debutul partidei, Ronaldo a celebrat primul său gol cu palmele şi degetele la vedere, răsucindu-şi în mod repetat mâna dreaptă.

image
Ronaldo a marcat două goluri în meciul cu Bayern, de la Munchen, după care a gesticulat bucuros cu palmele (Fotografii: Reuters)

Cu aceste gesturi aparent puerile, CR7 a vrut să arate întregii lumi că a ajuns la cota 15 în dreptul reuşitelor din actuala ediţie a Ligii Campionilor, un record absolut.

Ulterior şi-a îmbunătăţit recordul, înscriind şi golul de 4-0. Bucuria lui Ronaldo a fost cu atât mai mare cu cât printre cei care i-a lăsat în urmă se regăseşte şi rivalul Messi. Argentinianul marcase de 14 ori în 2011-2012, la fel ca italianul Altafini (în 1962-1963 la AC Milan) şi ca Van Nistelrooy (2002-2003 la United). Dacă va marca şi în finala de la Lisabona de la 24 mai, Ronaldo poate egala performanţa lui Radamel Falcao, columbianul care a punctat de 18 ori într-o ediţie a cupelor europene (în 2010-2011 pentru FC Porto, dar în Liga Europa).

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
DN73C drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Tigveni Argeș Foto Google Maps jpg
1 pozitie somn jpg jpeg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg