Ronaldo, vacanță de lux cu iubita și copiii. A dat 12.000 de euro pe chiria zilnică


    Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina, la plajă pe yachtFOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina, la plajă pe yachtFOTO: Instagram

Portughezul Cristiano Ronaldo a trecut repede peste dezamăgirea eliminării din optimi de la Euro 2020. De la Sevilla el a plecat direct în vacanță cu iubita și cei patru copii.

Pentru că fotbalistul în vârstă de 36 de ani este îndrăgostit de navigație, ei s-au suit direct pe yacht-ul de 6 milioane de euro pe care și l-a achiziționat anul trecut și a plecat în călătorie pe Mediterana. Alături i-au fost iubita, Georgina Rodriguez (27 de ani), dar și cei patru copii Cristiano Jr (11 ani), Eva, Mateo and Alana Martina, toți trei în vârstă de patru ani. Pe lângă bălăceala obligatorie, cei șase au făcut o groază de poze, iar Georgina a avut grijă să își schimbe zilnic costumul de baie, spre mare bucurie a celor peste 27 de milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram.


    Cristiano Rolando și Georgina alături de cei patru copii ai lorFOTO: Instagram
Cristiano Rolando și Georgina alături de cei patru copii ai lorFOTO: Instagram

Călătoria pe mare a fost întreruptă pentru un sejur de câteva zile pe uscat, în Mallorca, acolo unde startul lusitan a închiriat o casă cu aproximativ 12.000 de euro pe noapte. Dar aceasta își merită toți banii, după cum au dezvăluit ziariștii de la ”The Sun”. Are 7 dormitoare, fiecare cu baie proprie, mai multe locuri de relaxare și un domeniu vast, întinzându-se pe o suprafață de 20 de hectare. Bineînțeles, piscina de dimensiuni olimpice, sauna și întreg complexul spa sunt incluse în dotările carei care are are, printre altele și propriul helipad, pentru bogătașii care doresc să vină acolo cu elicopterul. Bineînțeles că Georgina nu va trebui să-și piardă timpul în bucătărie gătind, pentru că în acești bani sunt asigurați un bucătar personal, care are o întreagă echipă alături, un chelner sau mai multe îngrijitoare.


    Sufrageria casei de vacanță a lui Cristiano Ronaldo
Sufrageria casei de vacanță a lui Cristiano Ronaldo

Așa cum e normal, drumul de la yacht la superba vilă nu poate fi făcut pe jos, așa că Ronaldo a închiriat un Rolls Royce albastru pentru deplasările pe insulă. Acesta a venit la pachet și cu câțiva bodyguarzi, pentru ca nimeni și nimic să nu-i strice vacanța celui mai mediatizat fotbalist al lumii.

După ce vacanța se va încheia, Cristiano Ronaldo, care e încă golgheterul Euro 2020, cu 5 goluri, se va pregăti pentru reunirea formației sale, Juventus, cu care mai are un an de contract. Este foarte posibil însă ca despărțirea să survină chiar în această vară, ratarea titlului în sezonul trecut putând atârna decisiv în luarea acestei decizii.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg