S-a despărţit de fotbal, dar a rămas cu ei

simeon stalpnicul png

Meciul AS Roma - Genoa (3-2) din ultima etapă a campionatului Italiei a fost marcat de retragerea din activitate a lui Francesco Totti, un adevărat simbol al “romanilor”.

În vârstă de 40 de ani, Totti şi-a petrecut întreaga carieră în tricoul celor de la AS Roma. În 1989, pe când avea doar 13 ani, a fost legitimat la grupele de copii ale formaţiei italiene. La echipa mare a giallorossilor, Totti a debutat în 1992, evoluând între timp în 786 de partide oficiale şi reuşind să marcheze peste 300 de goluri. Duminică, în faţa a 70.000 de fani prezenţi pe “Olimpico”, Francesco Totti a început ca rezervă meciul cu Genoa, însă a intrat în repriza secundă şi a pus umărul la o victorie de aur, care a consfinţit calificarea romanilor în grupele Ligii Campionilor. 

Momentele cu adevărat emoţionante au venit la finalul partidei. Cu ochii în lacrimi, Totti a ţinut un discurs sfârşietor. “Speram ca acest moment să nu vină niciodată. Blestematul de timp”, a fost esenţa vorbelor transmise de Francesco. 

simeon stalpnicul png

De pe gazon n-au lipsit apropiaţii lui Totti, în frunte cu frumoasa sa soţie, Ilary Blasi. În vârstă de 36 de ani, blonda care i-a cucerit inima lui Francesco e considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbizul italian. Ilary Blasi s-a făcut cunoscută ca prezentatoare de televiziune, dar şi ca model. 

Cei doi sunt căsătoriţi din 2015 şi au împreună trei copii, un băiat, Cristian (11 ani), şi două fete, Chanel (10 ani) şi micuţa Isabel, de numai un an şi câteva luni. În 2002, după un gol marcat în poarta rivalilor de la Lazio, Francesco Totti i-a transmis iubitei sale mesajul “6 Unica”, un joc de cuvinte în limba italiană (sei unica, adică “eşti unică). Răspunsul lui Ilary a venit duminică, ea făcându-şi apariţia în arenă purtând un tricou alb pe care se putea citi “6 Unico”.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
cub alexandru arsinel png
Alessia Raiciu 3 webp
cub laurette png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg