Scapă FCSB-iştii de „capcana” Astra? Ce probleme are Nicolae Dică

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică
Nicolae Dică

Roş-albaştrii joacă luni pe terenul echipei în faţa căreia au suferit ultima înfrângere în campionat, la finalul lunii noiembrie.

Echipa antrenată de Nicolae Dică poate face mâine un pas important în lupta pentru titlu. Înaintea unor meciuri mult mai complicate, cel puţin teoretic (cu campioana Viitorul în deplasare şi marele derby de acasă cu CFR Cluj), FCSB are în faţă „capcana” Astra.

Roş-albaştrii nu concep să se împiedice la Giurgiu într-un moment atât de favorabil, contra unei formaţii care nu mai emite mari pretenţii în acest final de sezon. Totuşi, Astra Giurgiu a luat patru puncte din şase în acest sezon FCSB-ului, fiind ultima echipă care a reuşit să se impună în faţa trupei lui Nicolae Dică. Se întâmpla acest lucru la 26 noiembrie 2017 (2-0 pentru Astra, la Giurgiu), după care a urmat o serie de 11 meciuri la rând în Liga I fără înfrângere pentru FCSB. Cu un lot net inferior valoric, Astra a surprins-o pe FCSB şi pe Arena Naţională, gruparea antrenată la acea vreme de Edi Iordănescu izbutind o remiză (1-1), dar după ce s-a aflat la conducere.

Pentru meciul de luni, Nicolae Dică pregăteşte rocada în atac între Denis Alibec şi Harlem Gnohere, cu atât mai mult cu cât atacantul român se confruntă din nou cu ceva probleme medicale. „Alibec şi Găman au ieşit din antrenament, iar Teixeira are nişte probleme la stomac. Cu Alibec sper să nu fie ceva grav, a suferit o lovitură. În schimb, Gnohere s-a antrenat normal toată săptămâna şi e ok”, a declarat ieri Nicolae Dică, lăsând de înţeles că francezul va fi titular contra Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net