Se cumpără bilete la meciul care nu se joacă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din cele 45.000 de bilete scoase la vânzare pentru meciul cu Argentina, aproximativ 40.000 fuseseră vândute înainte ca „pumele" să anunţe anularea amicalului. Cine se gândea că fanii se vor opri din cumpărat tichete se înşală: ieri, procesele de vânzare şi livrare s-au desfăşurat normal!

Românii nu renunţă la amicalul cu Argentina! Întâlnirea care ar fi trebuit să marcheze inaugurarea „Arenei Naţionale" nu va mai avea loc, însă până şi iluzia acestui meci vinde.

Numai aşa se poate explica faptul că de marţi până ieri la prânz s-au mai achiziţionat bilete! Asta în ciuda faptului că argentinienii au anunţat pe site-ul oficial al federaţiei că nu mai vin la Bucureşti, Mircea Sandu a organizat şi el o conferinţă prin care a dat de înţeles că amicalul a căzut, iar FIFA a scos meciul de pe lista celor care sunt programate pentru data de 10 august.

Chiar dacă semnalele sunt clare, iar deja se vorbeşte că primul meci pe „Arena Naţională" va fi cel cu Franţa, la 6 septembrie, în continuare se vând bilete on-line pentru România - Argentina!

„Nu avem nicio confirmare oficială că amicalul nu se va mai disputa. Noi vindem bilete. De ieri şi până azi (n.r. - miercuri) s-au vândut cam 200. Fanii cumpără în continuare, unii chiar ne sună să ne întrebe cum trebuie să procedeze pentru achiziţionarea tichetelor prin internet. Sunt persoane care cumpără şi din străinătate", ne-a spus un reprezentant al site-ului biletefotbalonline.ro.

Tichetele pentru meciul care nu va avea loc nu numai că se vând, dar se şi livrează! „Nu ştiu câte s-au dat în ultimele 24 de ore, dar noi nu am oprit procesul de vânzare. În paralel, continuăm şi cu distribuţia tichetelor către cumpărătorii de până acum. Până nu vom primi un comunicat oficial din partea FRF vom continua să dăm bilete", a afirmat un reprezentant al site-ului myticket.ro.

Tricourile se dau şi ele

La iniţiativa celor de la „Adidas" au fost confecţionate tricouri speciale pentru partida care ar fi trebuit să se joace la 10 august. Preţul? 98 de lei. Vânzarea merge bine în magazinele „Adidas".

„Comercializăm în continuare tricourile făcute special pentru meciul România - Argentina. Chiar şi azi am vândut un număr considerabil. Dacă FRF ne va informa că partida a fost anulată, atunci vom opri comercializarea pentru că nu este normal să vindem nişte tricouri care marchează un eveniment care nu va mai avea loc", ne-a spus un reprezentant „Adidas".

Citeşte şi:

Argentina nu mai vine la Bucureşti. Amicalul cu România a fost suspendat!

Sandu ameninţă Argentina şi încearcă să aducă Portugalia

Acum avem şi gazon, dar n-avem cu cine juca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net