Seară britanică în Liga Campionilor! Liverpool a câștigat cu 7-0. Tottenham, egala Realului

Ultima actualizare:

    Cormoranii lui Jurgen Klopp au oferit scorul acestei ediții de Liga Campionilor în Slovenia. Victima: campioana NK MariborClick!
Cormoranii lui Jurgen Klopp au oferit scorul acestei ediții de Liga Campionilor în Slovenia. Victima: campioana NK MariborClick!

Englezii au fost în ultimii ani praf în Liga Campionilor, unde nu s-au mai lipit de o finală din 2012, când Chelsea a câștigat la penalty-uri în fața lui Bayern Munchen. De când cu antrenorii continentali, care respectă mai mult această competiție, lucrurile s-au schimbat în insulă.

Iar în etapa cu numărul 3 din faza grupelor a fost festival pentru echipele din Premier League, care au dat cel mai categoric, dar și cel mai surprinzător rezultat. Primul vine din Slovenia, unde Liverpool a câștigat cu un incredibl 7-0 partida cu Maribor. Golurile au fost înscrise de Firmino (2), Salah (2), Coutinho, Oxlade-Chamberlain și Alexander-Arnold. Apoi, pe Santiago Bernabeu, din Madrid, Tottenham a ținut piept deținătoarei trofeului și a încheiat 1-1 datorită autogolului lui Varane și al penalty-ului inventat de arbitru și transformat cu câteva minute până la pauză de Cristiano Ronaldo. Cel de-al treilea succes al serii vine de la Manchester, unde echipa lui Guardiola și-a luat punctele cu Napoli, scor 2-1, și defilează spre optimi cu punctaj maxim.

Mâine mai joacă Chelsea, acasă, cu AS Roma, dar și Manchester United, la Benfica, iar în cazul unor succese previzibile, Anglia se poate înscrie cu toate cele 5 echipe spre primăvara Ligii Campionilor, lucru nemaivăzut până în acest sezon.

Tot marți seara, Sevilla a pierdut cu 5-1 la Moscova, cu Spartak, Beșiktaș a câștigat cu 2-1 la Monaco, la fel ca și Șahtior la Feynoord Roterdam. Cea mai mare bombă a zilwi a venit însă din Cipru, unde Borussia Dortmund, liderul autoritar din Germania, n-a reușit decât un egal chinuit cu APOEL Nicosia, scor 1-1, și nu mai poate spera decât la locul 3, care îi coboară în Liga Europa.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net