Siria, mai tare ca România! Asiaticii merg la barajele pentru Mondialul din Rusia


    Preliminariile din ASIA au oferit una dintre cele mai mari surprize ale fotbalului. Trupa de la Damasc poate ajunge la turneul final dacă mai trece de două barajeFoto Click!
Preliminariile din ASIA au oferit una dintre cele mai mari surprize ale fotbalului. Trupa de la Damasc poate ajunge la turneul final dacă mai trece de două barajeFoto Click!

Tricolorii au fost eliminaţi din cursa pentru turneul final de anul viitor, dar naţionale din lumea a treia, care provin din ţări cu probleme mult mai importante decât fotbalul, sunt pe cale să dea o mare lovitură!

Una dintre cele mai mari este fără îndoială Siria, o ţară distrusă de un război civil care durează deja de şase ani şi care a oferit lumii peste 5 milioane de refugiaţi. Ei bine, trupa de la Damasc, care şi-a jucat toate meciurile de acasă în exil, mai exact la Melaka, în Malaezia, a remizat aseară, scor 2-2, în Iran, şi a încheiat grupa pe locul 3. Dacă ar fi câştigat, sirienii ar fi mers direct la Mondial, dar acolo s-a calificat alături de perşi Coreea de Sud. Partida jucată în această seară la Teheran a fost una dramatică, oaspeţii deschizând scorul în minutul 13, s-au văzut apoi conduşi cu 2-1 pentru a egala în al treilea minut al prelungirilor prin Al Soma, atacantul lui Al Ahli.

Astfel, Uzbekistan a căzut pe 4 şi Siria va juca mai întâi o dublă manşă de calificare cu locul 3 din cealaltă grupă, care poate fi Australia sau Arabia Saudită. Dacă va trece mai departe, surpriza acestor preliminarii va juca un alt baraj intercontinental cu locul 4 din zona CONCACAF, care poate fi SUA sau Honduras. Dacă şi din această dublă va ieşi câştigătoare, atunci Siria va ajunge la Mondialul din Rusia şi va fi furniza una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg