Steaua-Dinamo! Roş-albii nu au mai învins în derby de peste patru ani!

Ultima actualizare:

    Steaua-Dinamo s-a încheiat 0-0foto: Click
Steaua-Dinamo s-a încheiat 0-0foto: Click

Steaua-Dinamo s-a încheiat 0-0, fiind primul derby fără goluri din 1999. Ultima victorie a “câinilor” a fost în aprilie 2011, Torje marcând pentru 1-0. De atunci dinamoviştii au înregistrat nouă înfrângeri şi trei remize

Steaua-Dinamo, 0-0, a fost un meci în care fazele de poartă au fost rare, iar Chipciu a avut câteva ratări incredibile. La meci au asistat 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de dinamovişti ce au făcut să pară că roş-albii au fost gazdele.

Au existat însă şi momente neplăcute: o petardă aruncată de “câini” a nimerit la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Haţegan şi jucătorii stelişti Adrian Popa şi Sulley Muniru, iar una a steliştilor a căzut la doi metri de portarul Cerniauskas. Meciul nu a fost înterupt.

Steaua-Dinamo: Gigi Becali, încercuit de suporteri nervoşi!

“Mă aşteptam la mai mult, s-a jucat numai la o poartă. Nu am avut emoţii, dar nu am marcat gol. Când joci cu o echipă tânără ca a lui Dinamo, nu vreau să-i jignesc, sunt nişte copii, dai o bară, dai altă bară, când nu-ţi iese una, a doua, o dai pe a patra, trebuie să dai gol, dar noi nu avem atacant”, a spus Gigi Becali după Steaua-Dinamo, 0-0.

Apoi, a continuat: “Asta e problema noastră, nu avem atacant să marcheze gol. Atacantul când e cu mingea în careu face ceva, inventează ceva. Tade este, e adevărat, dar e forţă, nu tehnică. Mă aşteptam să marcăm, să fie 2-0 la pauză, să ne distrăm cu o echipă de copii. Şi s-a văzut că nu avem atacant. În rest, m-am convins în această seară că avem cel mai bun jucător din Liga I de departe, care este Hamroun, e un jucător de mare valoare”.

După Steaua-Dinamo, la plecarea de la stadion, Gigi Becali a fost încercuit de numeroşi suporteri care i-au reproşat că nu a investit în echipă şi că nu a adus jucători. “Nu aduc nimic. Nu vreau să aduc. Dă tu bani”, a reacţionat Becali, după care temându-se a întrebat unde sunt jandarmii.

Steaua-Dinamo: “A fost o singură echipă pe teren, Steaua”

“A fost un derby încins, dar consider că a fost o singură echipă pe teren, Steaua. La final i-am văzut pe cei de la Dinamo că se bucurau de parcă ar fi câştigat campionatul. Am avut ocazii, că nu marcăm e o problemă a noastră, dar nu avem un complex că nu câştigăm acasă. Balanţa a fost net în favoarea noastră, în alţi ani jocul era mai echilibrat”, a spus Rădoi.

Steaua-Dinamo: Contre Rednic-Adi Popa

“Dinamo n-a avut nicio şansă să câştige, nici n-a vrut. Când te aperi 90 de minute în careul de 16 metri, e clar că nu ai cum să câştigi”, a spus Adi Popa după Steaua-Dinamo, iar antrenorul dinamovist Mircea Rednic a răspuns.

"Fiind mic de statură, poate Adi Popa nu vede. Dacă stătea în tribună vedea mai bine. Sunt accidentări serioase. Acesta e Steaua - Dinamo, un derby. Ei au jucat acasă, noi în deplasare, nu am pierdut, vedem returul. Mă aşteptam la mai mult de cei de la Steaua, ţinând cont ce rezerve am avut eu astăzi. Steaua a jucat cu echipa din Liga Campionilor, dar nu au fost chiar aşa periculoşi”, a spus “Puriul”.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net