Steaua nu scapă de Dinamo nici în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Până la confruntarea stabilită de tragerea la sorţi, cele două echipe vor avea misiuni facile în manşa secundă a turului doi. Românii au învins în tur cu 3-0 pe Vardar Skopje, iar georgienii s-au impus cu 6-1 în faţa feroezilor de la Streymur.

În condiţiile date, doar o minune poate face ca "dubla" Steaua - Dinamo Tbilisi să nu aibă loc, iar românii şi-au luat deja măsuri de siguranţă.

"E o echipă foarte puternică, pe care am urmărit-o în vară într-un amical câştigat cu Şahtior. Vom avea parte de meciuri dificile", a spus Reghe. De partea cealaltă, Uhrin are un avantaj, el antrenându-i în trecut pe trei dintre oameni de bază ai celor din Ghencea: Latovlevici, Nikolici şi Bourceanu.

"Mă bucur că vom juca contra Stelei şi că mă întorc în România. E o dublă deschisă oricărui rezultat", a explicat antrenorul adversarilor. Steaua ar urma să joace turul în deplasare, la 30 sau 31 iulie, iar manşa a doua va fi la data de 6 sau 7 august.

- Are culorile alb-albastru şi îşi dispută meciurile de acasă pe Dinamo Arena (capacitate 53.279 de locuri);- Este antrenată din 2012 de Duşan Uhrin Jr., care a pregătit în România pe Poli Timişoara şi CFR Cluj;- Lotul e cotat la 9.500.000 de euro, iar ca stranieri sunt: doi spanioli, Ustaritz Aldekoaotalora şi Xisco, un macedonean, Darko Glisici, şi un slovac, Peter Grajciar;- Palmares: 14 titluri de campioană a Georgiei, 10 Cupe, 5 Supercupe, o Cupă a Cupelor (1981). Când activa în campionatul Uniunii Sovietice a câştigat două titluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Louis png
image
image
image
image
image
image
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net