Steaua - Pandurii Cupa Ligii

Ultima actualizare:

    Steaua - Pandurii se întâlnesc în Cupa Ligiifoto: Click
Steaua - Pandurii se întâlnesc în Cupa Ligiifoto: Click

Steaua - Pandurii se întâlnesc în Cupa Ligii. Ultimul act al competiţiei e programat mâine, ora 20.00, pe Arena Naţională, în direct la Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV.

Meciul Steaua – Pandurii reprezintă prima finală a Cupei Ligii, întrecere reluată de când Gino Iorgulescu a ajuns în fruntea LPF. Câştigătoarea va încasa 275.000 de euro, iar adversara va lua cu 100.000 de euro mai puţin.

Duelul dintre roş-albaştrii şi grojeni va fi şi unul al antrenorilor Costel Gâlcă şi Edi Iordănescu, niciunul dintre ei nereuşind să obţină până acum vreun trofeu. De asemenea, cele două echipe nu s-au mai întâlnit vreodată într-o astfel de finală. Totuşi, cei din Ghencea vor folosi rezervele, lupta pentru titlu de campioni fiind mai importantă.

Steaua - Pandurii Cupa Ligii: Duckadam spune că vor juca rezervele

 “Nu cred că este un avantaj pentru ASA faptul că jucăm finala Cupei Ligii. Cred că ASA are un meci mai greu la Giurgiu decât avem noi cu FC Botoşani, cel puţin teoretic. Cred că în Cupă li se va da o şansă jucătorilor care au evoluat mai puţin. Vrem să câştigăm finala, dar obiectivul principal este campionatul”, a explicat la Digi Sport preşedintele de imagine al “militarilor”, Helmuth Duckadam, referindu-se la Steaua – Pandurii din Cupa Ligii.

“Avem câţiva jucători suspendaţi, Tănase este accidentat. Dar cred că şi ceilalţi vor să arate că merită să joace şi să rămână la Steaua, în ceasul al 12-lea. Depinde doar de noi dacă vom face faţă şi vom reuşi să câştigăm acest trofeu”, a mai spus acesta.

Steaua - Pandurii Cupa Ligii: roş-albaştrii nu au pierdut în acest sezon cu Adrian Comănescu la centru

Steaua - Pandurii în Cupa Ligii va fi condus de arbitrul Adrian Comănescu, ajutat la tuşe de Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu. Interesant e că “fluieraşul” a condus în 78 de partide în Liga I, 17 în această ediţie, dar nu a arbitrat niciun meci în Cupa  Ligii.

El a debutat în 2006 într-un meci în care Steaua a învins Jiul cu 3-0. În acest sezon i-a condus pe roş-albaştrii de două ori: cu Petrolul, 1-1, în Cupa României, şi cu Viitorul, 4-1, în Liga I. De partea cealaltă, Pandurii nu au avut noroc cu Comănescu la centru, au pierdut în faţa Chiajnei cu 1-0.

Steaua - Pandurii Cupa Ligii: preţurile biletelor şi “pachete” pentru familii

La Steaua - Pandurii în Cupa Ligii puteţi achiziţiona bilete online, www.biletenationalarena.ro, dar şi de la casele Arenei Naţionale, programul fiind azi, orele 14.00-21.00, şi mâine, 12.00 - 20.00. Iată preţurile:

FAMILY PACK (1+1)

Tribuna 2 Inel 1 Central

Pachet destinat exclusiv familiilor! - 60 lei 

FAMILY PACK (1+1)

Tribuna 2 Inel 2

Pachet destinat exclusiv familiilor! - 40 lei

Tribuna 2 Inel 1 Periferic - 25 lei

Tribuna 1 Inel  - 25 lei

VIP 1 - 100 lei

VIP 2 - 60 lei

VIP 3 - 40 lei

Peluza 1 - 10 lei

Peluza 1 Inel 2 - 10 lei

Peluza 2 Inel 1 - 10 lei

Peluza 2 Inel 2 - 10 lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net