Steaua – Trencin! “Dăm două-trei goluri”


    Popa şi Stanciu au câştigat tripla sezonul trecut, dar fanii au uitat repede această performanţăFoto Click!
Popa şi Stanciu au câştigat tripla sezonul trecut, dar fanii au uitat repede această performanţăFoto Click!

Steaua – Trencin se joacă diseară, ora 21.30, în direct la Pro TV. Elevii lui Rădoi au câştigat cu 2-0 în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua – Trencin se va disputa pe Arena Naţională, dar fără spectatori din cauza sancţiuni UEFA ca urmare a incidentelor de la meciul cu Dinamo Kiev, din toamna trecută. Dacă va trece de Trencin, Steaua va întâlni în turul trei preliminar al Ligii formaţia Partizan Belgrad, sârbii trecând de cei de la Dila Gori cu 3-0 scor general, 1-0 în tur şi 2-0 în retur. Meciurile ar urma să aibă loc la 28/29 iulie şi 4/5 august.

Steaua – Trencin: Pedrazzini: “Ar fi cea mai mare greşeală să ne credem deja calificaţi”

Antrenorul în acte al roş-albaştriilor, Massimo Pedrazzini, a vorbit despre meciul de diseară. “Ar fi cea mai mare greşeală să spunem că suntem deja calificaţi. Bineînţeles că avem un avantaj, dar vom încerca să reglăm şi ceea ce nu a mers în tur. Trebuie să nu le dăm şansă să-şi impună jocul pentru că au calitate şi la mijlocul terenului şi în defensivă. Emoţii sunt, ca la orice meci, dar frică nu e. Cu siguranţă, adversarii nu se vor da la o parte, noi trebuie să jucăm inteligent pentru că miza este mare”, a declarat Pedrazzini.

Pedrazzini a vorbit şi despre întâlnirea cu Partizan Belgrad în cazul în care Steaua – Trencin se încheie cu un triumf al românilor: “Partizan este un adversar dificil şi din perspectiva suporterilor. Acum zece ani am fost cu Steaua Roşie Belgrad acolo şi ei se folosesc de absolut orice, inclusiv de atmosfera de acolo. Partizan este o echipă bună, dar şi noi suntem Steaua. Fotbalul din Serbia nu este sub fotbalul din România, au două echipe, Steaua Roşie şi Partizan, şi uneori mai apare şi a treia. Bineînţeles că jucătorii sârbi sunt valoroşi, dar fantezia jucătorilor români nu am văzut-o acolo”.

Steaua – Trencin: “Să nu facem greşeli!”

Fundaşul Alin Toşca a comentat şi el despre duelul cu slovacii. “Trebuie să fim responsabili, să fim atenţi să nu facem greşeli, să nu dăm posibilitatea adversarilor să marcheze. Sigur vor lăsa spaţii libere şi noi trebuie să profităm de ele. Cât despre meciul cu Partizan am văzut că au zis că sunt norocoşi că au picat cu noi. Acest gen de declaraţii ne ambiţionează şi mai tare. Ştiu că au suporteri înrăiţi, dar pe mine o astfel de atmosferă mă face să am şi mai multă încredere”.

Steaua – Trencin: “Rupem tradiţia Stelei”

Tehnicianul Martin Sevela a anunţat că Steaua – Trencin se poate încheia cu un succes al trupei sale. “Nu aş putea spune în procente ce şanse avem să ne calificăm, dar s-a jucat doar o primă parte. Şanse avem în continuare şi credem în ele. Nu este o surpriză pentru mine lotul Stelei, este o echipă puternică şi cu siguranţă nu stă într-un fundaş. Cu siguranţă vom face şi noi schimbări în echipă, chiar dacă am pierdut în primul tur, dar nu vor fi schimbări majore. Noi vom face tot posibilul ca această tradiţie a Stelei de a se califica de fiecare dată când bate cu 2-0 să se rupă şi să nu se califice”, a declarat Sevela.

Mijlocaşul Gino van Kessel crede în minuni. “Nimic nu este imposibil, ăsta este fotbalul. Am pierdut acasă 2-0, dar ştim că avem calitate şi putem înscrie de două sau trei ori iar apoi trebuie să fim atenţi în defensivă. Nu este imposibil. Cu toţii suntem încrezători. Dacă nu aveam speranţa, nu mai veneam aici. Trebuie să ne arătăm calitatea. Săptămâna trecută nu am arătat cel mai bun joc”, a spus el.

Meciul Steaua – Trencin va fi condus de o brigadă de arbitri din Polonia, avându-l la centru pe Pawel Raczkowski. El va fi ajutat de asistenţii Michal Obukowicz şi Pawel Sokolnicki, iar Tomasz Musial va fi arbitru de rezervă.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg