Steaua – Trencin! Debut pentru Rădoi în Europa! A venit şi Tade!

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi se pregăteşte de Steaua - TrencinFoto: Click!
Mirel Rădoi se pregăteşte de Steaua - TrencinFoto: Click!

Steaua – Trencin se va juca mâine, ora 21.30, la Zilina. În această primă manşă turului doi preliminar al Ligii Campionilor va putea evolua şi Gregory Tade, noul transfer al roş-albaştriilor.

Mirel Rădoi va debuta pe banca trupei din Ghencea într-un meci internaţional. Echipa nu a strălucit până acum, pierzând Supercupa şi remizând cu Petrolul, 0-0, în Liga I, însă acum poate obţine prima victorie în acest nou sezon. Avantajul e că în Steaua – Trencin, românii îl pot folosi pe Tade.

“Sunt foarte bucuros pentru că negocierile au fost finalizate cu bine si voi juca în continuare la Steaua. Mă simt suficient de pregătit şi pot juca şi în meciul de marţi (n.r.-mâine) dacă antrenorul crede că are nevoie de mine”,a spus Tade, care a semnat pe trei ani.

În vârstă de 28 de ani, Gregory Tade a mai evoluat în carieră la Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle şi St. Johnstone. Atacantul francez a fost transferat de CFR Cluj la data de 1 iulie 2013 şi este golgheterul ediţiei trecute a Ligii I cu 18 reuşite. În Steaua – Trencin are şansa să-şi arate clasa.

Steaua – Trencin: au venit Alibec şi De Amorim

Patronul roş-albaştriilor Gigi Becali s-a înţeles cu şefii Astrei şi i-a cumpărat cu 1.5 milioane de euro pe Denis Alibec şi De Amorim. Cei doi vor ajunge la Steaua după ce lotul va reveni de la Zilina. Bucureştenii au continuat campania de achiziţii, iar la capitolul plecări se poate număra George Ţucudean.

Atacantul a fost lăsat acasă pentru meciul din preliminariile Ligii Campionilor, Steaua – Trencin. "Da, nu ne mai bazăm pe Ţucudean! Cred că săptămâna viitoare vom avea datele complete despre transferul lui Ţucudean. Pentru Luchin există varianta Timişoara. Este o decizie managerială. În acest moment pleacă jucători, dar vor şi veni", a spus preşedintele Vali Argăseală.

Steaua – Trencin: arbitrii din Spania

Meciul va fi arbitrat de  o brigadă din Spania, cu Alejandro Hernandez la centru. El va fi ajutat la cele două linii de Teodoro Sobrino şi de Cesar Garcia Fernandez, iar arbitru de rezervă va fi Iglesias Villanueva. Delegat UEFA va fi francezul Claude Runavot, iar observatori de arbitri Laszlo Vagner din Ungaria.

Echipa care va fi eliminată în acestă fază îşi va încheia aventura europeană. Steaua – Trencin este un meci şi cu miză financiară, formaţia eliminată pierzând cel puţin zece milioane de euro, atât cât ar aduce o calificare în grupele Ligii Europa, accederea în grupele Ligii Campionilor ar însemna triplarea sumei respective.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net