Steliştii sunt luaţi la mişto de doi foşti antrenori: "Sunt jucători de naţională, dar nu pot să dea o centrare!"

steaua 1 jpeg
Chipciu şi Ţucudean au rămas foarte datori după primele meciuri ale returuluiFoto: Răzvan Păsărică

Steaua n-a reuşit decât un jenant 0-0 pe terenul Extensiv, din Craiova, şi lumea se întreabă deja dacă din campioana României n-a mai rămas decât o umbră după plecările lui Keşeru, Sânrmărtean şi Szukala.

Ilie Dumitrescu şi Mihai Stoichiţă, doi foşti antrenori în Ghencea, au luat în vizor câţiva jucători ai roş-albaştrilor care au pretenţii, dar nu oferă nimic în shcimb. ”Nu trebuie să te precipiți, să încerci să desfaci adversarul, să fii foarte calm și să nu intri în stare de presiune. Pe mine altceva mă îngrijorează foarte tare. Sunt foarte multe momente de joc în care adversarul te lasă să preiei, poți să centrezi, iar aceste centrări sunt de slabă calitate. Adi Popa, Chipciu sunt jucători de echipa națională. Chipciu făcea semn să nu se grăbească, centrează și lovește primul adversar. Chiar dacă terenul este foarte prost, trebuie să vezi o centrare de calitate”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

"Steaua are probleme mari. Pe atac poziţional, în meciul cu Rapid, a dat vreo 7 centrări în spatele porţii. Aşa nu poţi cîştiga. Au mari probleme la acest capitol. Lor le convin contraatacurile. Keşeru e o pierdere mare, dădea multe goluri.

La Craiova a fost greu şi din cauza terenului, dar cînd ajungi în zonele laterale, avînd posibilitatea să centrezi, trebuie să ai şi precizie. Steaua a fost clar dezavantajată că n-a primit penalty, dar trebuie să accepţi deciziile arbitrului. Ţucudean devine o aventură după părerea mea. Mă aşteptam mai mult de la el, să participe mai mult la joc, să aducă mingea în gura porţii. El e o mare enigmă pentru mine la modul cum se prezintă. Chipciu e în scădere de formă, nu ştiu ce se întîmplă cu el. Adi Popa e un luptator continuu cu o cauză pe care nu reuşeste să o câştige", a declarat Stoichiţă la Dolce Sport", a spus şi "Lippi" la DolceSport.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg